Necronomicon - Rise of the Elder Ones

Rise of the Elder Ones

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Død fra Canadisk fjord

Hvad har en Canadisk fjord tilfælles med en norsk, udover naturskønheden? Ja f.eks. en modkultur til den kristne, hvor alle de kristne værdier og symboler vendes på hovedet. Her kommer Necronomicon ind i billedet. De kommer oprindelig fra “Fjord of Saguenay" i Quebec området og blev dannet i 1988 af forsangeren forsangeren og guitaristen Rob 'The Witch'. Bandet er en trio og har i dag udgangspunkt i Toronto.

Rise Of The Elder Ones er deres fjerde fuld længde album.

Det her er er ikke sjovt, det her er ikke lyst og venligt, det her sort med sort på. Du er ikke i himlen, men i et mørkt og forvrænget helvede. Necronomicon fører dig på bedste vis ind i de mørkeste hjørner af din bevidsthed, hvor glæden er væk og nervepirrende myter og sære væsner regerer.

Necronomicon spiller et heftigt dødsmetal, med et stort, tons tungt og massivt lydbillede med en stortromme der banker mere dobbelt end enkelt og med symfoniske elementer, men slet ikke så symfonisk som f.eks. DIMMU BORGIR.

Rob 'The Witch' har en vokal der er en skøn blanding mellem growl og noget man kan forstå...

Højdepunktet er efter min mening det smukke, hovedsageligt instrumentale nummer "Celestial Being", der brillerer med indianer lignende tromme rytme og en smuk sopran stemme. Og det synes jeg egentlig siger lidt om albummet, flere af numrene banker derudaf, men mangler efter min mening kontraster til det mørke og tunge udtryk.

Jeg er dog sikker på at en "død" fan vil være mere end glad for dette album, det er virkelig godt skruet sammen, de er meget dygtige håndværkere. Jeg savner dog lidt selvironi og hvordan skal man kunne værdsætte mørket uden at det skønne står som kontrast?

Her er en teaser for en upcoming video. Ser spændende ud!

Tracklist

 1. Resurrected
 2. The End of Times
 3. The Living God (Pharaoh of Gods Part II)
 4. The Nuclear Chaos
 5. From Beyond
 6. Rise of the Elder Ones
 7. The Valley of the Lost Souls
 8. Celestial Being
 9. Dark Corners of the Earth
 10. The Fallen
Imusic

Tilføj kommentar