Nebelkrähe - Lebensweisen

Lebensweisen

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Antal numre:8

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Middelmådig black metal fra Tyskland.

Nebelkrähe er et black metal band fra Tyksland. Bandet så først dagens lys i 2007 og har udgivet én single, én fuldlængde og én single (med ældre sange og kommende sange), og nu er de så klar med deres anden fuldlængde, Lebensweisen.

Lebensweisen er udgivet på det velkendte danske pladeselskab Mighty Music, så denne plade måtte da være god, troede jeg da. Albummet starter med sangen "Versucher", og det lyder ærligtalt som tysk folkemetal uden folkeinstrumenter eller keyboard i. Efter kort tid går sangen også over i akkustisk stykke med middelmådige leadstykker i.

Anden sang byder også på akkustisk stykke, og denne gang også med kvindelig vokal. Og lad os være ærlige; tysk er ikke ligefrem det smukkeste sprog for folk som ikke kommer fra Tyskland.

Lyden er tilgengæld meget god. Desværre er Lebensweisen bare et af de albums hvor det lyder til at der er blevet brugt mere tid på produktionen end selve sangskrivningen. Bandet har da teknisk kunnen, men ét er at kunne spille godt, men at skrive musik der lyder godt er noget helt andet, og noget som bandet ikke mestrer på dette album. Og at de er signet til et stort pladeselskab som Mighty Music, forstår jeg ærlig talt ikke.

Tracklist

  1. Versucher
  2. Mit Glut auf den Lippen
  3. Mut and Demut
  4. Der Flaneur
  5. Lebenswaisen
  6. Das Karussell
  7. Macht and Ochnmacht
  8. Ebenbuerdig