Neaera - Armamentarium

Armamentarium

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Metalcore
Spilletid:52:50
Antal numre:11

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 3 stemmer.

Jeg har to gange i løbet af 2007 set Neaera live (på Stengade 30 sammen med bl.a. Kataklysm iog senest på dette års Wacken festival) og begge gange har de ikke efterladt det helt store indtryk hos undertegnede, selvom deres forrige udspil "Let The Tempest Come" rent faktisk rykker ganske fedt. Det nye udspil smadrer simpelhen alt hvad bandet tidligere har være i nærheden af. Stilen er stadig fuldstændig den samme - det hele er bare blevet en lille tand bedre, hvilket faktisk ikke siger så lidt. Hvis Neaera var et spændende bekendskab med "Let The Tempest Come", så har de med "Armamentarium" slået fast med syv tommer som at man skal tage dem særdeles alvorligt, for det her rykker fedt fra første til absolut sidste anslag og jeg kan kun anbefale at man får købt pladen og hører den højt. Gerne med en iskold bajer i sit selskab! I den forbindelse vil jeg gerne udbringe en skål for et af dette års fedeste udspil. Skål!

Kommentarer (3)

tgp88

Haha, fantastisk anmeldelse..

Haha, fantastisk anmeldelse... Når man aldrig har hørt bandet får man ikke så meget som den mindste ledetråd i retning af hvilken slags musik de spiller eller hvordan det i det hele taget lyder :-)

metalmanden

Indlæg: 1

Så er det godt, at nettet er

Så er det godt, at nettet er fyldt med hjemmesider, der gerne vil fortælle, hvad Neaera er for en størrelse. Til at starte med kan du klikke på bandnavnet og læse anmeldelserne af deres gamle skiver - så får du måske et hint! :)

Det er dog rigtigt; det virker dumt, at der slet intet bliver nævnt om bandets stil..

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Hvis man som trofast læser af

Hvis man som trofast læser af heavymetal.dk følger lidt med vil man selvfølgelig have opdaget at jeg rent faktisk også anmeldte deres forrige skive "Let The Tempest Come", hvor der nøje står beskrevet hvad det er det drejer sig om. Jeg syntes det var overflødeligt at gentage migselv! :-D