Kommentarer (5)

Jimbolic

Tidligere anmelder

Indlæg: 67

Genial plade.. dejligt at

Genial plade.. dejligt at høre at et band der er på sit 14. album stadig kan forny sig selv uden at miste integritet. Er meget uenig i anmelders kommentar om Anneke`s gæsteoptræden på albummet. Det passer som smør på et stykke brød. Men som han skriver vil fans a gruppen nok synes det er det bedste siden øl på dåse og det har han jo ret i. 100% herfra..

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Anmelder

Indlæg: 176

Jeg er 100% enig i at denne

Jeg er 100% enig i at denne skive bare skal have 100%.... Det er en genial skive, hverken mere eller mindre!!!! 90% er absolut minimum.... Napalm Death viser endnu engang storform!!!! Verdensklasse...... Ingen andre kan måle sig eller sammenlignes med Napalm Death!!!! Barney & Co. viser endnu engang hvor skabet skal stå!!!!!!!! YEAH!!!!

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Taget fra www.gimle.dk

Taget fra www.gimle.dk

Som den eneste koncert i Danmark præsenterer Gimle det legendariske Grindcore band, NAPALM DEATH.

Denne enestående koncert finder sted onsdag d. 10. januar 07.

Det må jeg sgu se, det er jo lige rundt om hjørnet hvor jeg bor næsten...

Jimbolic

Tidligere anmelder

Indlæg: 67

Har set dem to gange i år og

Har set dem to gange i år og de sparker så meget røv så det halve kunne være nok, et stort plus er at de ikke kun fokuserer på de nye numre. Hvilket er en ting som jeg godt kan blive træt af ved koncerter..

HEAVY-SKOV

Indlæg: 5

Jeg læste på et tidspunkt

Jeg læste på et tidspunkt tilbage i 2006 et interview med Barney, hvor han fortalte om nummeret "In deference", og at han i første omgang selv havde forsøgt at synge Anneke's part med høj lys stemme, men at det ikke lød så godt....ha ha...."In deference" er et af de absolutte højdepunkter på "Smear campaign", som er en rigtigt fed Napalm-skive. Den overgår måske endda den seneste "Time waits for no slave", som ellers også er rigtigt fantastisk! Jeg glæder mig til det nye album fra Barney & Co., som efter sigende skulle udkomme i oktober :-)

Tjek i øvrigt min blog: www.heavyskov.blogspot.com

HEAVY-SKOV gav Napalm Death - Smear Campaign 9/10.

Tilføj kommentar