Napalm Death - Smear Campaign

Smear Campaign

/ EMI · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Spilletid:45:03
Antal numre:16

Brugervurdering: 9/10 baseret på 3 stemmer.

"Smear Campaign" er bandets efterhånden fjortende studiealbum, men der er nu stadig ingen tegn på at bandet er ved at bløde op for mere kommercielle interesser. Tværtimod er dette en af de mest aggressive plader i bandets imponerende diskografi. Tænk på en blanding af bandets sidste to skiver blandet med en smule "Diatribes" og alt sammen garneret med en gang "Scum" og du har "Smear Campaign". Især mærkbar er Barney med en virkelig hysterisk stemme på "Sink Fast Let Go", der minder en del om bandets begyndelse. Dette er også grunden til at jeg ikke rigtig kan blive overens med denne plade, da de ret så kaotiske elementer har det med at tage lidt for meget overhånd, hvad der i mine øjne lidt ruinerer en ellers solid skive. Selv Anneke Van Giesbergens gæsteoptræden på nummeret "In Defrence", ender med at blive en smule malplaceret, da enhver kvindelig voksen person ville kunne lave stemmen i denne åbenlyse Venom/Celtic Frost rip off. Trofaste Napalmhoveder vil nok synes at dette er det fedeste siden øl på dåse, medens resten bør tjekke skiven ud inden køb.

Bjorn giver den 60%

Med "Smear Campaign" viser Napalm Death endnu engang hvor skabet skal stå, med overlegn stil og deres helt egen unikke blanding af deathmetal, hardcore, punk, sammenkogt til en form for grindcore, som kun Napalm Death kan levere den. Her lægges der ikke fingre imellem eller indgås nogen former for kompromis. Det er alt eller intet og Napalm Death kører stilen hele vejen ud. Napalm Death har bare det hele: groove, catchyness, aggression og det specielle toutch, der gør netop Napalm Death så speciel. De kan altså noget som ingen andre kan. De giver mig lyst til at få mit lange hår tilbage, svinge det rundt og vælte mine omgivelser med mosh og slamdance til klassiske fede traks som "Sink Fast, Lets Go", "When All Is Said And Done" og "Identity Crisis", som vi gjorde i de gode gamle dage til "Suffer The Children" og andre uforglemmlige Napalm Death klassikere... "Smear Campaign" har absolut ingen svage punkter. Det ene fede nummer afløser det andet og smadrer al modstand. Anneke Von Giersbergen fra The Gathering er eneste gæstemusiker denne gang, hvilket umiddelbart virker som et lidt underligt valg, men det fungerer sgu! Det holder og endnu en klassiker har set dagens lys. Køb, lyt og lær! Det bliver ikke bedre! Napalm Death dør aldrig. Napalm Death wimper aldrig hen! Årets fedeste udgivelse, ingen tvivl om det! 20 år er jo ingen alder og det er Napalm Death et klart levende bevis for!

DSW giver den 100%

Kommentarer (5)

Jimbolic

Tidligere anmelder

Indlæg: 67

Genial plade.. dejligt at

Genial plade.. dejligt at høre at et band der er på sit 14. album stadig kan forny sig selv uden at miste integritet. Er meget uenig i anmelders kommentar om Anneke`s gæsteoptræden på albummet. Det passer som smør på et stykke brød. Men som han skriver vil fans a gruppen nok synes det er det bedste siden øl på dåse og det har han jo ret i. 100% herfra..

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Anmelder

Indlæg: 176

Jeg er 100% enig i at denne

Jeg er 100% enig i at denne skive bare skal have 100%.... Det er en genial skive, hverken mere eller mindre!!!! 90% er absolut minimum.... Napalm Death viser endnu engang storform!!!! Verdensklasse...... Ingen andre kan måle sig eller sammenlignes med Napalm Death!!!! Barney & Co. viser endnu engang hvor skabet skal stå!!!!!!!! YEAH!!!!

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Taget fra www.gimle.dk

Taget fra www.gimle.dk

Som den eneste koncert i Danmark præsenterer Gimle det legendariske Grindcore band, NAPALM DEATH.

Denne enestående koncert finder sted onsdag d. 10. januar 07.

Det må jeg sgu se, det er jo lige rundt om hjørnet hvor jeg bor næsten...

Jimbolic

Tidligere anmelder

Indlæg: 67

Har set dem to gange i år og

Har set dem to gange i år og de sparker så meget røv så det halve kunne være nok, et stort plus er at de ikke kun fokuserer på de nye numre. Hvilket er en ting som jeg godt kan blive træt af ved koncerter..

HEAVY-SKOV

Indlæg: 5

Jeg læste på et tidspunkt

Jeg læste på et tidspunkt tilbage i 2006 et interview med Barney, hvor han fortalte om nummeret "In deference", og at han i første omgang selv havde forsøgt at synge Anneke's part med høj lys stemme, men at det ikke lød så godt....ha ha...."In deference" er et af de absolutte højdepunkter på "Smear campaign", som er en rigtigt fed Napalm-skive. Den overgår måske endda den seneste "Time waits for no slave", som ellers også er rigtigt fantastisk! Jeg glæder mig til det nye album fra Barney & Co., som efter sigende skulle udkomme i oktober :-)

Tjek i øvrigt min blog: www.heavyskov.blogspot.com

HEAVY-SKOV gav Napalm Death - Smear Campaign 9/10.

Tilføj kommentar