Mord - Christendom Perished

Christendom Perished

· Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Antal numre:8

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Norske Mord er et tomands black metal band, der kombinerer den rå, punk-agtige lyd fra den helt gamle skole med mere tekniske elementer som man finder i den senere generation af black metal. Resultatet er en dyster og temmelig upoleret omgang. Albummet starter noget slattent ud, men bliver bedre efterhånden som musikken skrider frem.

Modsat hvad man ofte støder på indenfor denne genre er produktionen ikke helt elendig. Nogle inkarnerede black metal fans vil sikkert mene at den er for pæn, men det vil jeg ikke mene. Der er på ingen måde blevet pyntet eller poleret på musikken, men alle instrumenter står klart og hørbart frem. Ligeledes er de to mordere, Nordra og Necrolucas (hvor meget mere true bliver et navn end dét?) begge tydeligvis dygtige musikere - begge spiller tight og hurtigt igennem hele albummet.

"Christendom Perished" er et udemærket og velspillet black metal album. Der bliver ikke eksperimenteret meget, og til slut må det nok siges at Mord ikke skiller sig nok ud fra mængden til at jeg vil huske dem, eller til at jeg ville kunne adskille dem fra de fleste andre black metal bands.