Midnight - Sakada

Sakada

/ Black Lotus · Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Speed metal
Spilletid:48:54
Antal numre:9

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

I kender sikkert klassikeren med "det lyder som at trække en kat i halen", som nok enhver metal fan har fået smidt i nakken i løbet af sin karriere. En ting er sikker og vist, hvis man er en kæmpe idiot og køber Midnight's første fuldlængde i 15 år, så vil jeg ikke garantere for hvad der sker. Der burde faktisk komme en lov om, at hvis man sætter denne cd på, så bliver man omgående smidt ud af sin lejlighed. Jeg foretrækker faktisk at høre hip hop eller araber musik end det her lort - denne plade kommer for mig på top 10 af værste plader nogensinde.

Og ikke nok med det, så havde Midnight engang en af verdens bedste metal stemmer, utallige sangere er inspireret af hans kunnen i Crimson Glory. Manden har ligget på den lade side i 15 år, og vist nok haft diverse problemer, og det er simpelthen katastrofalt at den mand har fået lov til at lave en plade igen. Han burde omgående smides i en spændetrøje eller teleportieres tilbage til 60'erne.

Midnight / "Sakada" har intet med metal at gøre, det er det rene syre, indspilningen er også katastrofal. Og jeg tror alle instrumenterne er fundet i BR; det værste garage band kunne have gjort det bedre, og ikke mindst Midnight kan overhovedet ikke synge mere, han synger falsk, rammer ikke tonerne. James Hetfield på den nyeste Metallica lyder som en ren Pavarotti forhold til ham.

Havde heavymetal.dk heddet flowermetal.dk, så havde denne plade nok fået 20 %, men det gør den da heldigvis ikke endnu.

Kommentarer (3)

rth

rth

Tidligere anmelder

Indlæg: 14

ha ha ha h ha ha ha ha.....og

ha ha ha h ha ha ha ha.....og ha...
den skal jeg sku høre en dag jeg kommer forbi i Sønderbronx:)

progege

Indlæg: 14

God damn - du er godt nok

God damn - du er godt nok VRED på den

MGS

MGS

Indlæg: 180

Det var dog en irriterende

Det var dog en irriterende effekt han har smidt på vokalen...