Malrun - Beyond

Beyond

Udkom

Type:Demo
Genre:Alternativ metal
Spilletid:19:21
Antal numre:4

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Århusianske Malrun spiller på deres anden EP "Beyond" en omgang tung, melodiorienteret rock med en vis lighed med bands som Creed og lignende, men måske ikke helt så tungt og med et mere kompakt lydbillede. Ikke at produktionen på nogen måde er tør, arrangementerne er bare meget klare og uden (nogen ville sige overflødigt) fyld.

Åbningsnummeret, "Caught Between Your Legs" er meget enkelt og poppet i strukturen, men med en tung guitarbund og en kraftfuld Creed- eller Nickelback-agtig vokal. Titelnummeret "Beyond" har imidlertid en mere kompleks, fed atmosfære med mere avancerede harmonier og delikat varieret guitarspil. "Cloaked in Red" har en mere heavy fornemmelse over sig med et o.k. metalriff i starten og let Tool-agtige trommer i verset, mens omkvædet er lidt gammel Pearl Jam-agtigt. Det afsluttende "Longest Road to Rome" er et længere nummer med meget atmosfæriske vers (takket være rart afdæmpet guitar-, bas- og trommespil) og et tungt rockende omkvæd. Nummeret er dog en anelse harmonisk ensformigt, synes jeg.

Det eneste, jeg for alvor har imod Malruns nye EP, er forsanger Jacob Løbners desværre noget upræcise intonation. Han synger udmærket i de blide passager, men når han vover sig op i et højere leje og synger kraftigt, er det ikke helt rent. Bortset fra det er Malruns nye EP egentlig en udmærket lille rockudgivelse. Bandet er godt sammenspillet, kan skrive o.k. melodier og mangler måske bare lidt mere personlighed for at kunne nå ud til et større publikum.

Tilføj kommentar