Mactätus  - Blot [re-release]

Blot [re-release]

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Symfonisk black metal
Antal numre:8

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Black Metal i virkelig høj klasse

Mactätus var et Black metal fra Norge. Bandet blev dannet i 1989 og gik desværre i opløsning ved omkring 2002 da de udgav deres sidste studieplade Suicide .

Bandet spiller Traditionel Norsk Black Metal som den blev lavet i 90'erne, med symfoniske elementer. Teksterene er skrevet og sunget på norsk. Pladen starter ud med nummeret " Black Poetry " som starter med som lyder som dæmoniske stemmer som giver lytteren det indblik at man er på vej ned i helvede, som jeg ihvertfald fik indtrykket af. Imens stemmerne stadig kører begynder guitaren at spille og der går ikke længe før hele bandet går på, og alt er fabelagtigt gjort. Forsanger Terje Sannerholt's vokal lyder så tortureret, og skærer igennem alt, og passer helt perfekt til stemningen. Andet nummer på pladen " Sorgvinter " forlader billedet i dit hoved om at du er i helvede, og i stedet for skaber den følelse at du befinder dig i en skov og sneen falder og du er helt efterladt, og igennem hele pladen frøs jeg og virkelig troede at jeg var ude i en skov og var ved at fryse ihjel. Produktionen på pladen er typisk lidt forvrænget og meget typisk Black metal lyd, og det skal de have respekt for selvom at det er en Remastered at de har beholdt den traditionelle black metal lyd.

Jeg er meget tilfreds med Blot . Det er formidabelt Norsk Black Metal. Sammen med Taake og Darkthrone kan man roligt sige at Mactätus er et af de få Black Metal bands som aldrig solgte ud.

Tracklist

  1. Black Poetry
  2. Sorgvinter
  3. Knust Kristendom
  4. Et Kaldt Rige
  5. I Trollriket
  6. Vandring
  7. Når Et Kristent Liv Er Fortapt
  8. Hat Og Kulde