Scheepers - Scheepers

Scheepers

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Power metal
Spilletid:52.38
Antal numre:12

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 7,8/10 baseret på 4 stemmer.

Ralph Scheepers, forsangeren fra Primal fear har netop nu udgivet sit eget solo album. Selvom jeg ikke kendte meget til Primal fear, har jeg virkelig fået øjnene op for dem gennem dette album. Klassisk riff-stærk heavy metal som det lød i 80'erne med en vokal i stil med Rob Halford er en god måde at beskrive albummet fra første sang til slut Albummet har masser af gode sange, heraf er min favourit den speedede play with fire. Albummet runder ud med en ballad ved navn compassion, som på ingen måde skuffer.

Jeg vil stærkt anbefale dette imponerende album til fans af Judas Priest og andet old school metal, og personligt giver jeg det 9 stærkt velfortjente stjerner. Jeg er helt sikker på, at dette album vil være interressant for mange andre end mig selv, så det nbefales uden tvivl, at man tjekker Scheeper's album ud, samt hans diskografi med primal fear

Kommentarer (6)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Den glæder jeg mig til!

Den glæder jeg mig til!

Keitel gav Scheepers - Scheepers 6/10.

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Samme her. Jeg var forbi hans

Samme her. Jeg var forbi hans Myspace side for et par dage siden, men kunne ikke finde nogle klip.

TFS

Indlæg: 32

Synes at vokalen er en smule

Synes at vokalen er en smule for overproduceret/dominerende i forhold til instrumenterne, men ellers er der ikke meget galt med det album. Også 9 herfra.

TFS gav Scheepers - Scheepers 9/10.

Schaffer

Indlæg: 26

Efter at have læst

Efter at have læst ovenstående relativt kortfattet anmeldelse, skyndte jeg mig at købe skiven - da navnet Scheepers burde vær garant for kvalitet. JEG blev / er dog lidt skuffet - synes sangene er kedelige og overfladiske. Kvalitetsmæssigt er der langt til Primal Fear, og dette album når slet ikke 16.6, Seven Seals mv. med fede groovy power-tracks'. Måske er min fejl at jeg netop forventede mere PF, men fik et andet produkt - hvilket jo er hele formålet!!! Stupid man. Klart er det, at dette album er klassisk metal..på den dårlige måde.

Smag er subjektivt - men for mig er dette album ikke videre fantastisk. Nu har jeg hørt det 3 gange - og gider egentligt ikke høre det mer'. Håber den gode Scheepers har leget med sig selv nok nu!

Schaffer gav Scheepers - Scheepers 7/10.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Er enig med ovenstående, det

Er enig med ovenstående, det er desværre et jævnt kedeligt album, lyder lidt som at det er numre der ikke var gode nok til Primal Fear, dog er "Before The Dawn" versionen fremragende.

Keitel gav Scheepers - Scheepers 6/10.

Mr Body

Tidligere anmelder

Indlæg: 19

Det er godt nok old school

Det er godt nok old school metal... Endnu mere end Primal Fear... men et fedt album og et must for en PF/Scheepers fan som mig.. Jeg skal nok få mange timer ud af det album.

Men helt på PF niveau synes jeg ikke det er.