all gallows
Legion Of The Damned - Malevolent Rapture - In Memory Of...

Malevolent Rapture - In Memory Of...

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Death metal
Antal numre:15

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 8,5/10 baseret på 2 stemmer.

Legion of the Damned er et hollandsk thrash/death metal band, der blev skabt tilbage i 2004. Malevolent Rapture – In Memory Of… er en genudgivelse af bandets første album fra 2006, Malevolent Rapture . Dette nye album indeholder de 10 originalsange og derudover fem bonustracks, hvoraf et af dem er et 2008-remix af "Legion of the Damned"-sangen.

Først og fremmest er vokalen nok det fedeste growl jeg længe har hørt, den er meget varieret og bliver brugt på utallige måder igennem albummets 15 numre. Forsanger Maurices growl er rallende og nærmest dyrisk, og det er pisse ulækkert på en super fed måde. De lyriske temaer er horror, okkulte ting, religion og apocalypse.

Guitaren er virkelig fed, men bliver nemt overdøvet af trommerne, der er hurtige, hårde og ekstremt antimelodiøse. De sætter farten på hele albummet, men smadrer samtidig guitarens skarpe, langt mere melodiske klang. Det er samme tempo hele vejen igennem Malevolent Rapture , og det er synd, for det bliver for meget og for tungt i længden, på trods af at musikken generelt er ret god. Den lyriske del halter også en smule efter musikken, da de klassiske metal-temaer bliver brugt i en sådan grad, at det ender med så meget kliché, at det næsten gør ondt. Nummeret "Werewolf Corpse" er dog helt ekstremt godt både med hensyn til lyrik og growl - og især omkvæd, og det er en sang jeg intet har imod at sætte på repeat en hel aften.

Vokalen scorer top på min fuck-yeah-liste, mens resten ikke helt lever op til Maurices præstation, hvilket er ret synd. Helheden er dog helt okay, fordi vokalen passer godt sammen med musikkens hårdhed. Der er intet på Malevolent Rapture , der skaber en specifik stemning hos tilhøreren, og det er heller ikke specielt atmosfærisk, men til gengæld er det den slags musik, der giver lyst til en ordentlig omgang live metal med headbangende folk i højt humør og flyvende fadøl. Så er du til god, ond thrash, eller mangler noget at spille i bilen på vej til Copenhell til sommer, så smut ud og invester i Malevolent Rapture – In Memory Of… fra Legion of the Damned!

Tracklist

 1. Legion of the Damned
 2. Death’s Head March
 3. Werewolf Corpse
 4. Into the Eye of the Storm
 5. Malevolent Rapture
 6. Demonfist
 7. Taste of the Whip
 8. Bleed For Me
 9. Scourging the Crowned King
 10. Killing For Recreation
 11. Mind Domination - Bonus Track
 12. Violence & Hatred - Bonus Track
 13. Work of a Legend - Bonus Track
 14. Desolate One - Bonus Track
 15. Malevolent Rapture (Remix 2008) - Bonus Track
Imusic

Kommentarer (1)

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Jeg er så ganske enig med

Jeg er så ganske enig med anmelderen. Dette er et helt fantastisk album fra et virkelig godt band, der af en eller anden årsag ikke lader til rigtig at være slået igennem her i landet.

Agent_Egern gav Legion Of The Damned - Malevolent Rapture - In Memory Of... 9/10.

Tilføj kommentar