As I Lay Dying - Decas

Decas

· Udkom

Type:Album
Genrer:Metalcore, Hardcore
Spilletid:38.20
Antal numre:12

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

De amerikanske metalcore-veteraner As I Lay Dyings "Decas" er ikke et rigtigt album som sådan. Det er lidt en pose blandede bolcher og egentligt en slags compilation-album.

De første tre numre 'Paralyzed', 'From Shapeless to Breakable' og 'Moving Forward' er bandets egne numre og er mere eller mindre standard melodisk metalcore-numre. Dette betyde rikke, at de er dårlige - for der er da tale om ganske solide numre og bestemt metalcore af den bedre slags, synes jeg - men der er heller ikke specielt nyskabende eller banebrydende numre vi har med at gøre.

Den næste gruppe numre er cover-numre, og det er måske disse, der er mest interessante for metalhoveder, da der er tale om selveste Slayers 'War Ensemble' og Judas Priests 'Hellion/Electric Eye' samt 'Coffee Mug' F hardcore punk-bandet Descendents. Jeg synes, at As I Lay Dying slipper ret godt fra 'War Ensemble' og 'Coffee Mug', men Tim Lambesis' harske vokal passer bare ikke til Judas Priest-klassikeren, synes jeg.

Den sidste gruppe numre består af techno-versioner af nogle af As I Lay Dyings numre, og nogle af disse er da ganske interessante, men der er nok tale om remixes, der mest af alt vil være interessante for folk, der allerede er fans af bandet.

Og dette gælder egentligt hele denne udgivelse. Fans af As I Lay Dying bør tjekke den ud, men, er man ikke fa, kan man nok sagtens leve uden "Decas".

Tilføj kommentar