Laaz Rockit - Nothings sacred RE-RELEASE

Nothings sacred RE-RELEASE

/ Massacre Records · Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Speed metal
Spilletid:55.47
Antal numre:13

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det er lidt svært at vurdere hvad man skal give karakter efter når der skal anmeldes en genudgivelse.

Og især når den oprindelig blev udgiftet for ikke mindre end 18 år siden. Skal man vurdere op imod de albums der udgives nu, eller op imod den tids udgivelser.

Jeg har med Laaz Rockit's genudgivelse af Nothing Sacred valgt at vurdere slet og ret, om jeg synes musikken er fed at lytte til for mig selv.

Og det må jeg sige den er. Jeg tror dog ikke at nutidens metalpublikum ligefrem vil styrte ud og købe udgivelsen i flæng, men det ældre publikum eller unge mennesker med lyst til at udforske den originale thrash-lyd vil måske finde begejstring i pladen.

For der er her slet og ret tale om US Thrashmetal, som vi kender det fra et hav af andre bands. Den originale Metallica-lyd, Anthrax, Death Angel og mange andre lyder i samme stil som Laaz Rockit, dog nok mest hældende til Anthrax-lyden.

Albummet indeholder 13 fede thrash-numre, hvor musikken tromler derudaf, og man utvivlsomt får lyst til at skrue rigtig rigtig højt op for anlægget og headbange med på mange af numrene.

Albummet indeholder fede numre som In the name of the father and the gun, Suicide City, Curiosity Kills og flere andre.

Er man til gammel thrash-metal er det bare med at få købt lortet. For jeg synes det holder også den dag i dag, og håber Laaz Rockit vil kaste sig afsted på en Europatour der omfatter lille Danmark.

9 ud af 10 til herrerne fra USA.

Imusic

Tilføj kommentar