Katatonia - The Longest Year [EP]

The Longest Year [EP]

· Udkom

Type:Album
Genre:Doom metal
Spilletid:18.08
Antal numre:4

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: 5/10 baseret på 1 stemme.

En single der udkommer efter albummet kan være svær at sælge. Der skal gerne en del ekstra materiale med, hvis man skal sælge den til andre end diehard-fans'ene, der bare MÅ eje alt med bandet.

På Katatonias The Longest Year Ep, er der ikke det store at komme efter, for andre end de føromtalte fans. Udover titelnummeret, er der to remix af numre fra Night Is The New Day, to videoer til "The Longest Year" og "Day & Then The Shade", og så er der et nyt nummer, "Sold Heart". Nummeret vil jeg ikke kategorisere som heavy metal, men det er jo ikke første gang at Katatonia træder uden for metallens snævre rammer. "Sold Heart" er et melankolsk nummer, som Katatonia er så gode til at lave. Der er en hel del Sting over det nummer, og om det er en anbefaling, vil jeg lade være op til dig selv at bedømme.

Som Ep er der ikke meget at komme efter, og karakteren bliver lav. Ikke fordi det er dårlig musik, men fordi man hellere burde købe hele albummet. Med mindre man altså er diehard-fan og liiiige mangler denne single i sin samling.

Imusic

Kommentarer (1)

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Jeg så den faktisk så sent

Jeg så den faktisk så sent som i dag og tænkte selv at det var lidt mystisk at jeg først så den nu, en del tid efter at jeg havde fået fingre i albummet.

Tilføj kommentar