Kaiserreich - Ravencrowned

Ravencrowned

· Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Spilletid:58.08
Antal numre:10

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

"Ravencrowned" er det andet album fra italienske Kaiserreich. Skiven blev faktisk oprindeligt udgivet i 2010, men den genudsendes i år på De Tenebrarum Principio, et label som er helliget rå og uforfalsket black metal.

Og musikken på denne skive er bestemt rå og uforfalsket black metal. Faktisk synes jeg, der ligefrem er tale om metavare blackmetal, der ikke rigtigt bringer noget nyt til genren. Der er de ting, der definerer black metal, så som tremologuitar, blatbeats, skregede vokaler, intensitet og så videre, og der er bestemt noget at komme efter, hvis man er vild med den slags, for Kaiserreich gør det ganske godt.

Numrene på skiven er ganske melodiske, og Kaiserreich gør brug af harmonier, som ikke er lige så dissonante som man hører hos mange andre black metal bands. Og der er da også nogle interessante detaljer og breaks hist og her.

Men alligevel formår denne plade ikke at holde min interesse hele tiden, og, selvom jeg efterhånden har lyttet den igennem en del gange, er der ikke rigtigt noget, der slår mig som sådan rigtigt mindeværdigt, andet end jeg synes, at der er tale om udemærket og solid og genretro black metal med fin, men ikke poleret, produktion.

Der er black metal for alle pengene på denne skive og, er man til genretro black metal med alle de ting, der hører sig til, så vil man garanteret få noget ud af "Ravencrowned".

Tilføj kommentar