Job For A Cowboy - Demonocracy

Demonocracy

· Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Spilletid:40.22
Antal numre:9

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Job For A Cowboy blev i forbindelse med deres debut udråbt til at være det nye sort, hvilket var en hype jeg ikke forstod det store af. På seneste opus, Demonocracy , er udgangspunktet stadig brutal dødsmetal. Det er brutalitaten og det tekniske riff-arbejde, der er i højsædet og det melodiske islæt kommer som regel i form af guitarsoli – resten af det musikalske udtryk fokuserer meget på brutaliteten. Og på den musikalske kunnen er der bestemt ikke noget at udsætte, så forudsætningerne for en god dødsmetal skive er bestemt tilstede. Men det fungerer bare ikke i samme grad som eksempelvis The Black Dahlia Murder der formår at forene det brutale med det catchy og ganske enkelt har en bedre sangskrivning på deres albums.

Der er som sagt ikke noget at sætte en finger på vedrørende eksekveringen af sangene, men albummet bliver ganske enkelt trættende efter tre-fire numre, da riffsene er alt for ordinære og der mangler en eller anden form for hookline i sangene. Job For A Cowboy forsøger sig med temposkift og breaks, men det giver stadig ikke den nødvendige variation og på det afsluttende nummer er tempoet generelt sænket lidt, men det bliver heller aldrig helt overbevisende. Demonocracy er et velspillet album, men stadig for ordinært, og dermed også lidt for ligegyldigt, til rigtig at gøre indtryk.

Tracklist: 01. Children of Deceit 02. Nourishment Through Bloodshed 03. Imperium Wolves 04. Tongueless and Bound 05. Black Discharge 06. The Manipulation Stream 07. The Deity Misconception 08. Fearmonger 09. Tarnished Gluttony

I nedenstående video har du mulighed for at høre nummeret Nourishment Through Bloodshed fra Demonocracy .

Tilføj kommentar