Imperanon - Stained

Stained

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Heavy Metal
Spilletid:38:30
Antal numre:10

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Fra Finland kommer der ikke kun højt originale bands som Amorphis, Sentenced, Impaled Nazarene og Children Of Bodom. Der kommer nemlig også bands som kopierer deres landsmænd til punkt og prikke. Imperanon er kopister af sidstnævnte Bodom børn, som jo slog lyn-agtigt igennem på scenen, med deres hæsblæsende miks af Black Metal og duellerende guitar og keyboards. Især disse dueller er noget man har taget 1:1 til sig hos disse finske ungkarle. Men hvor Children Of Bodom har en frontfigur med en stor udstråling i Alexi Laiho, mangler guitarist/sanger Aleksi Sihvonen en del før han når op på siden af sin næsten navnebror. En sjov ting er, at eftersom Children Of Bodom ikke er på Nuclear Blast længere, at de så signer en ren kopi af dem og så derefter sviner C.O.B. til i infobladet, synes jeg er i rimelig dårlig smag.

Kommentarer (2)

surlykke

Indlæg: 21

Slap af!!

Slap af!!
Bandet er klart langt fra COB's kaliber, men det betyder ikke musikken er noget lort! Der er masser af fede melodier og idéer, som giver skiven værdi.
Men selvom de fleste vli sammenligne Imperanon med COB, så synes jeg også at fornemme en klar reference til Skyfire. Men synderligt originale er de ikke, men skidt, hvis man gør det godt!

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

havde jeg syntes at musikken

havde jeg syntes at musikken hvade været noget lort havde ikke fået 5 point tro mig :-)