Helhorse - For Wolves And Vultures

For Wolves And Vultures

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Sludge metal, Hardcore
Spilletid:47:46
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Helhorse er det nye navn fra det danske sydstatsmetalband, dødning. Bandet er kendt for deres specielle mixtur af stoner metal, classic rock og post-hardcore

fra de første sange lægges der ud med traditionel smadder, som det kendes fra deres tidligere albums. På nummer 4 kan man høre den kendte klassiker, som bandet er kendte for, nemlig house of roosters. Bandet eksperimenterer en del med både clean og "hård" vokal på hovedparten af deres sange i forhold til, hvad man lyden var i æraen under navnet dødning. Dog går bandet hårdt til den, på næste sanfg, get drunk, get mad, get even. Stadigvæk har hver sang sin atmosfære og stil gennem hele albummet, som fortsat varierer. Albummet runder af med en sang på næsten 12 minutters længde, white light, black hope. For mig er sangen god og unik, men at der er 2½ minut af den, som bare er stilhed før efterfølgninger er en ommer for mig, da jeg hellere ville have den delt op i 2 sange i stedet. Men selve sangen er god som er en stille sang, med et omkvæd der er lidt mere rocket i det, hvilket slutter albummet af på sin egen unikke facon.

Generelt er jeg godt tilfreds med Helhorse's nye album. Det bliver lidt ensformet nogle sjældne gange, og ud over det, der skuffer mig i white light, white hope, synes jeg albummet i sig selv er godt fortjent til et 8 tal for sin tunge og unikke smadder.

Tracklist

  1. Skull Sun
  2. Djöfullinn Er Danskur
  3. Last Temptation
  4. House Of Roosters
  5. Get Drunk, Get Mad, Get Even
  6. Death Ride
  7. Black Weed
  8. Lowered Expectations And Muted Sexuality
  9. 237
  10. White Light, Black Hope