Heavenwood - Abyss Masterpiece

Abyss Masterpiece

· Udkom

Type:Album
Genrer:Doom metal, Melodisk Death Metal
Antal numre:12

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det Portugisiske band Heavenwood fra Vila Nova de Gaia, har eksisteret siden 1992 dog uden den store succes. De portugisiske Goth/Melodic Death metallere har været igennem meget både selvmord og splid I bandet. Dog bliver de set som et af de mest succesfulde bands fra den Portugisiske goth/melodic metal scene (sammen med bands som Process of Guilt). De var sågar det første Portugisiske band til at spille på Wacken Open Air, tilbage i 1998.

Nu er de så ude med deres nyeste album Abyss Masterpiece. Albummet ligger ud med nummeret The Arcadia Order, der brager med symfoniske toner fra trompeter, basuner og kor, efterfulgt af melodiske rythm guitar riffs, dybe og melodiske growls, og et trommespil med en forholds vis medium hastighed. The Arcadia Order giver et meget dystert og gotisk indtryk af albummet.

Generelt er albummet meget symfonisk med violiner og trompeter på nogle af numrene, sammen med en gotisk lyrik (nogle enkelte numre har sågar clean vokal). Mens guitar spillet følger en mere melodic death lyd, er det dog stadig forholdsvis symfonisk.

De to første numre, Arcadia Order og Morning Glory Clouds, tegner til et godt Melodic Death album med gotiske toner, men efter disse går det kun ned ad bakke. Numrene føles middelmådige og følger ikke den samme kvalitet som de to første, med undtagelse af Her Lament (en instrumental symfonisk outro til albummet).

Abyss Masterpiece er slet ikke det mesterværk det indikerer at være, foruden de før nævnte numre. Check albummet ud hvis du er fan af bandet, men som fan af melodic death føles det kun som en middelmådig præstation.

Imusic

Tilføj kommentar