Hammerfall - Crimson Thunder

Crimson Thunder

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Heavy Metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Rigtigt gættet, HammerFall fortsætter hvor de slap med "Renegade", og før den, "Legacy Of Kings" og før den, "Glory To The Brave". Ja, HammerFall kører sgu i samme rille, men som altid er det ganske overbevisende, både hvad angår musik, produktion og covers. Jeg elsker HammerFall for alle de gennemtæskede klichéer, og på mange måder virker bandet som lillebroderen til Manowar, hvorfor det da også ville være stort at se dem på samme tour. De er begge signet til Nuclear Blast, og holder man deres covers op mod hinanden, ja, så er det nemt at forestille sig den ultimativt mest svulstige tourposter ever made! (du må godt smile nu -red). Det eneste nye under solen er at Joachim Cans er blevet en endnu bedre vokalist, og dette vil formentlig også være det eneste der har ændret sig til næste gang de gæve svenskere udsender nyt. Er man til genren, bør man klart give "Crimson Thunder" en lytter.

Kommentarer (7)

helloween

helloween

Indlæg: 167

Denne cd er ik specialt ny,

Denne cd er ik specialt ny, og jeg har da også haft den længe, men må desværre sige at den er den hidtil dårligste cd fra HammerFall.
Er du ny i Hammerfall så køb Renegade istedet for.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Jeg synes "Crimson Thunder"

Jeg synes "Crimson Thunder" er mindst lige så god som deres debut.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Jeg kan godt lide hammerfall,

Jeg kan godt lide hammerfall, men jeg foretrækker nu alligevel det helt gamle Helloween i stedet for....

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

ja,hvem gør ikke det-hvis det

ja,hvem gør ikke det-hvis det skal vøre Happy Metal,Så er Helloween kongerne,bare trist at Michael Kiske er færdig som Heavy Rocker.

Purpur0075

Indlæg: 109

Tjah, "Renegade" er lige en

Tjah, "Renegade" er lige en tand federe, men "Crimson Thunder" holder helt klart også!

Hræsvelgr

Indlæg: 13

Dette album er en katastrofe!

Dette album er en katastrofe!!!!!

"Hearts on fire" lyder som om Oscar har skrabet bunden af sin rodekasse for derefter at tape disse sammen med diverse Hammerfall-klicheer. At sangen bliver betegnet som en "født klassiker" visse steder, er ubegribeligt - sådan noget mid-tempo lort.

Skal jeg opsummere Hammerfalls udgivelser ser det således ud:

Glory to the Brave: Up-fucking-tempo!!!! Man fornemmer klart at et sangkoncept er ved at blive skabt - "Dragon lies bleeding" er stadig blandt Hammerfalls bedste!!!!

Legacy of Kings: Stadig rimelig hurtige sange dog med meget mere melodi. Lider lidt under opfølger syndromet- ikke så meget at komme udover "Heeding the Call"

Renegade: "Obi-Wan Räftlings hurtige doubble-bass spil erstattes af Anders Johanssons mere variede og feel-prægede spil. Dette medfører at sangene går lidt ned i tempo, og melodierne kommer mere til deres ret. Hammerfalls bedste.

Crimson Thunder: Det er som om at Hammerfall prøver at lave Renegade om igen, der mangler bare et eller andet. Alle sangene lyder som om de lige mangler det sidste skub ud over kanten. Det lyder virkelig som om at "killarna" skriver efter en formular.

Fyrsten mener at Hammerfall lyder som de altid har gjort men jeg er ikke enig. Jeg mener at bandet indtil nu har udviklet sig ved hvert album. At den udvikling så er stoppet nu kan vel kun betyde at bandet er hvor de gerne vil være. Jeg har altid anset Hammerfall for at have mere klasse end forbillederne (Helloween, Manowar etc.) Men nu....

helloween

helloween

Indlæg: 167

HammerFall har da aldrig haft

HammerFall har da aldrig haft mer klasse end forbillederne.
HammerFall er klart nogen af de bedste nye udøver af deres genrer, men bedrer end dem der opfandt stilen HelloWeen, ManoWar osv. blir de aldrig!!