The Grotesquery - Tales of the Coffin Born

Tales of the Coffin Born

· Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Thrash metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

The Grotesquery er resultatet af et samarbejde mellem amerikanske Kam Lee, en af growlens grand old men (han var bl.a med i Death, dengang Death hed Mantas), og den svenske guitarist Rogga Johanson. Der er dømt totalt oldschool dødsmetal som det lød i begyndelsen af 90’erne. Albummet er et konceptalbum, en historie der udspiller sig i et HP Lovecraft/Edgar Allan Poe agtigt univers, en grusom historie om en sindssyg morder der myrder til ære for sin elskede søn, der i sidste ende selv er et monster! (I må have mig undskyldt, der var ikke tekster med til promo’en, men det er ca. sådan noget i den stil). Der er speak mellem samtlige numre der udbygger historien, der dog aldrig bliver rigtig uhyggelig, men alligevel på en eller anden måde ret fedt. Det hele er brutalt, tungt, råt og dystert veludført, og det er meget svært ikke at føle sig enormt underholdt. Kam Lee growler ondt, trommeslageren er tung og har et fedt groove. Lyt f.eks til 2. skæring "Morbid Child". Det er lige før det bringer mindelser til Celtic Frost. Produktionen er også i top, så fans af genren kan godt stige på the Grotesquery, det er en helt igennem bundsolid udgivelse.

Kommentarer (5)

hellcock

Indlæg: 189

Den glæder jeg mig fanme til

Den glæder jeg mig fanme til

pixi

Tidligere anmelder

Indlæg: 14

Kan du roligt gøre. Var sgu

Kan du roligt gøre. Var sgu noget i tvivl om den skulle have haft et enkelt nøk mere opad, men det kan du jo lade mig vide når du har hørt den.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Det er måske også lige værd

Det er måske også lige værd at nævne at Kam Lee også er forsanger i Massacre...

hellcock

Indlæg: 189

#3: Så skal jeg da lige

#3: Så skal jeg da lige kværulere lidt! Var forsanger i Massacre!! Men ellers så er han da også at finde i Bone Gnawer!

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Efter at have læst

Efter at have læst anmeldelsen gik jeg ud og stiftede bekendtskab med albummet, og kan kun tilslutte mig de positive ord. Det er virkelig en lækker udgivelse.

Tilføj kommentar