The German PANZER - Send Them All To Hell

Send Them All To Hell

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Speed metal
Spilletid:49.32
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Introduktion

The German Panzer er et sideprojekt, sat i værk af Stefan Schwarzmann (Accept), Herman Frank (Accept) og Marcel ”Schmier” Schirmer (Destruction).
Med disse tre navne kan man næsten regne ud, at vi er ude i en omgang heavy metal med spor af ”old school” thrash, power og speed metal.
Den tyske trio har valgt et ganske passende navn til deres projekt, idet de tonser derudad med enkelt og energiladet heavy metal… Og som Herman Frank, i præsentationen af bandet på Nuclear Blast, citeres:
”No left – no right! Just straight forward like a Panzer!”. Spænd hjelmen – her kommer The German Panzer!

Gennemgang

Send Them All To Hell, der er det første studiealbum fra The German Panzer.
Albummet udkom den 28.11. via Nuclear Blast og består af ti numre, der strækker sig over i alt 49 minutter.
Med Schmier i front, er der slet ingen tvivl om, at der på albummet bliver produceret en masse energi - han er en utrolig karismatisk mand, der altid giver max gas og derved formår at nå helt ud til lytteren – ikke kun fra scenekanten. På trods af, at hans vokal måske ikke står helt så stærkt, når man ser på alsidighed og teknik, så er han mester i at stå i front, give alt hvad han har og vise karakter. Schmier var helt klart den rigtige at ringe til, da Stefan Schwarzmann stod og manglede en sanger og bassist til den tyske Panzer – for han passer mere end perfekt til stilen, genren og attituden som The German Panzer har lagt for vejen.
Men når det så er sagt, så har The German Panzer jo to stjerner mere i bandbesætningen – både Stefan Schwarzmann og Herman Frank har en solid baggrund, og har været medlemmer af bands som Running Wild, Helloween, U.D.O., Krokus, Sinner og Accept.
Begge er aktive i sidstnævnte band, Accept, og der hersker ingen tvivl om, at de to er super dygtige.
Kort sagt, så har alle tre har været en del af metal scenen siden 80´erne, og på Send Them All To Hell er intet overladt til tilfældigheder - både når det kommer til de musikalske færdigheder, men også hvad lyd og produktion angår – her har de ramt plet, og der er hverken poleret og pudset for meget eller for lidt.
Trommerne kører som den tunge og pulserende drivkraft, i selskab af bassen, der dog drukner en smule. Guitarerne har en utrolig sprød lyd, og der leges med de kontinuerlige og tungere riffs, men også med en masse lækker lir i form af både solide og jordnære soloer, samt de mere udfordrende soloer.
Schmiers vokal passer perfekt ind – han leverer en ganske sprød vokal, men som jeg allerede har nævnt, så har han sine svage punkter, som dog kun skinner igennem på ”Bleed For Your Sins”, hvor vokalen for en kort stund ryger op i de skingre toner, og kommer til at fremstå lidt ”tynd” og ukontrolleret.
Albummet byder dog stort set på ti fængende numre, bl.a. åbningsnummeret ”Death Knell”, der virkelig skyder festen i gang på bombastisk vis.
Nævnes skal også ”Virtual Collision” og ”Why”, hvor vi får nogle ganske markante guitarsoloer, men også ret melodiske momenter. ”Roll The Dice” og titelnummeret ”Panzer” hører til blandt numrene med et fængende omkvæd, der bider sig godt fast og hurtigt får én revet med.
Der er ikke så megen grund til at gå i detaljer, for alt i alt er det et album, der er sprængfyldt med energi og spilleglæde. Her får du ti numre, der er lige til at gå til – det er kun et spørgsmål om at skrue op og nyde det!

Konklusion

Send Them All To Hell er et fedt ”Back to the 90´s”-agtigt album, hvor den tyske trio bare tonser derudad. The German Panzer leverer ”old school” heavy metal, der emmer af energi, og er medrivende fra start til slut.
Hvis du forventer noget nyt og forfriskende eller revolutionerende, er The German Panzer ikke noget for dig. Men er du til god, solid heavy med masser af energi og et touch af 90´er heavy, så er det bare med at få fingrene i Send Them All To Hell og skrue op!