Fusskalt - Overdrive

Overdrive

Udkom

Type:EP
Genre:Hard rock
Antal numre:5

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Svedig stonerrock

Hold nu op, de her drenge fra Aarhus kan fyre en fest af! De har en dejlig frisk tilgang til musikken, som virkelig bare får smilet frem i mig. Jeg har før denne anmeldelse aldrig hørt om Fusskalt, men de har virkelig fanget min opmærksomhed med denne ep. Bandet er som sagt fra det østjyske og Overdrive er deres tredje ep. Ep’erne Songs for speedin and crashin I og II udkom således i henholdsvis 2012 og 2013. Det nye album er bestemt kun endnu et skridt i den rigtige vej for bandet.

Fem stilsikre numre

Jeg er fantastisk godt underholdt under hele denne ep. Lyden er frisk og også lidt anderledes. Fusskalt prøver bestemt ikke på at lyde som noget andet band. Numrene er meget varierede og velspillede. Skal man dog sammenligne dem lidt med et andet band, er mit bedste bud Monster Magnet. Må nok indrømme, at Fusskalt har taget mig på sengen, det er sgu stærkt, det de drenge har gang i. Især vil jeg fremhæve "Sin City" og " Chasing Unicorns".

Helt album ønskes

Det er virkelig svært at skrive noget negativt om dette band og dets stadig positive udvikling. Ville dog af hele hjertet ønske, at de ville lave et helt album, så man kan blive underholdt i mere end små 24 minutter. Fusskalt har både klassen og kunnen til at lave et album, og jeg glæder mig allerede til et genhør med dette band. De får karakteren 8/10 for en meget flot præstation. Og havde de lavet et fuldt album med samme kvalitet som denne ep, havde de fået en endnu højere karakter. Inde på Fusskalts hjemmeside, kan man erhverve sig Overdrive til 35 kroner. Det er sgu en flot pris for denne fremragende ep.

Tracklist

  1. Drive
  2. Chasing Unicorns
  3. El Toro
  4. Sin City
  5. Stand in Line

Tilføj kommentar