all gallows
Frameless Scar - Shadow Of A Dying Dream

Shadow Of A Dying Dream

Udkom

Type:Demo
Genrer:Melodisk Death Metal, Metalcore
Spilletid:21:32
Antal numre:4

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Melodødskvintetten fra Esbjerg beriger verden med en opfølger til 2005's "No Season Fits My Surroundings". Inspirationerne kommer tydligvis fra den svenske scene med bands som In Flames og Soilwork.

Denne MCDs fire numre er alle solide, og der er ingen tvivl om at der er brugt meget energi på sangskrivningen. Der spilles både hårdt og tight - til tider i en grad hvor det nærmest lyder helt tysk. Dog er det undertegnedes beskedne holdning at den i ny og næ forekommende brug af ren vokal er en skam. Selvom dette de seneste år lader til at være det helt store hit indenfor melodeath, men jeg synes simpelthen ikke det passer ind. Ydermere virker det som om netop de rene vokalstykker i dette tilfælde leveres med en usikkerhed der kun yderligere fremhæves af den ellers meget selvsikre og kontrollerede atmosfære der ellers hersker.

Endnu engang er indspilningen sket i samarbejde med Hr. Jacob Hansen, så det burde ikke være noget under at produktionen er i top. Der skal da heller ikke være nogen tvivl om at denne demo fuldt ud er af en kvalitet der på alle måder er værdig til en noget mere etableret udgivelse.

Imusic

Tilføj kommentar