Ewigkeit - Conspiritus

Conspiritus

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Industrial metal, Prog metal
Spilletid:45:41
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

I 2004 udgav én-mands projektet Ewigkeit det fjerde album "Radio Ixtlan", som i den grad var en spændende oplevelse. Dog var der to ting der irriterede undertegnede så meget, at skiven måtte ende med at høste en middelkarakter. Men på dette nye album fra engelske James Fogarty (aka. Mr. Fog), er både trommelyden og den kvalmende industrielle lyd ændret og derfor er "Conspiritus" bedre end sin forgænger.

Stilen som Ewigkeit spiller er stadig en underlig omgang progressiv eksperimenterende metal, og det er stadig kun Mr. Fog der er aktiv musiker, hvilket betyder at trommerne stadig er mekaniske. Dette kan selvfølgelig høres, men det er som om lyden er kommet til at ligge tættere op af en ægte trommelyd, hvilket bestemt også var tiltrængt.

En anden ting som der er blevet lavet om på siden "Radio Ixtlan" er vokalen; Mr. Fog har på "Conspiritus" valgt at undlade den brutale, hvilken mildeste talt heller ikke fungerede for godt, så også her er der forbedringer.

Alt i alt har James Fogarty her præsteret et ganske godt, yderst spændende og aldeles unikt album, som man bør tjekke ud. Men som jeg gjorde ved hans tidligere udgivelse, så vil jeg stadig råde folk til lige at tage et par smagsprøver inden de åbner gabet helt og indtager "Conspiritus".