Ereb Altor - The End

The End

· Udkom

Type:Album
Genrer:Doom metal, Viking metal
Spilletid:48.17
Antal numre:7

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Svenske Ereb Altor er ude med deres andet album, "The End". Bandet består af to gutter, Mats og Ragnar, der spiller Viking/Folk/Doom Metal, og de gør det ganske OK. "The End" er stykket sammen af 7 numre, der alle (mere eller mindre) har en bund af tung Doom, der får et løft af bl.a. strygere/keyboard effekter, lette guitartoner, vokal og korsang i bedste "vikingestil". Selvom der sker en masse, musikalsk og teknisk, kan musikken dog godt flyde lidt sammen, og sammenhængen virke lidt søvndyssende. Iøvriget kunne både trommer og bas godt ha' klaret at få lidt mere karakter og "space", hvilket havde skabt lidt mere sammenhæng. Men det er måske her det skinner igennem, at bandet kun består af de to fyre... Jeg er dog overbevist om, at piben havde haft en helt anden lyd hvis produktionen havde været bedre. Men jeg synes helt sikkert at de er værd at tjekke ud, og hvis de bruger lidt mere energi på produktionen næste gang, er jeg helt sikker på at de kan diske op med et fedt album!

Kommentarer (1)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 378

Jeg er tosset med den her

Jeg er tosset med den her form for metal. Jeg anmeldte selv Isole nyeste album, som minder meget om det. Bandmedlemmer fra Isole spiller jo også i Ereb Altor så det måske logisk...

Syntes dette album er møg lækkert. Fed fed stemning og de rammer vikingestemningen hvilket jeg var pænt i tvivl om kunne lade sig gøre på et doom album.
Jeg er på en 90%. Klart anbefale albummet til alle doom elskere.

Claus Ljørring gav Ereb Altor - The End 9/10.