Entrapment - Lamentation of the Flesh

Lamentation of the Flesh

· Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Thrash metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Oldschool deathmetal fra enmandsprojektet Entrapment

Hollandske Michel Jonker er tilbage med hans one-man projekt kaldt Entrapment, og det er nøjagtig lige så brutal som debutalbummet "The Obscurity Within​.​.​." fra 2012. 44 minutters death metal eller thrash death? Kald det hvad du vil, det holder hele vejen.

Gennemført og stærkt vanedannende

Michel Jonker har endnu engang produceret et album, hvor han selv varetager alt. Samtlige instrumenter, produktion og markedsføring. Før udgivelsen var vi lovet at albummet vil trække lytteren ind i en afgrund af ubeskrivelig rædsel. Dén slags markedsførings snik-snak falder vi fuldstændig for. Specielt når det så viser sig, at man netop bliver slæbt ned i nøjagtig dén afgrund.

Albummet lyder som den gang Chuck Schuldiners Death sprængte lydmuren eller som Entombeds Left hand path. Her er ingen blast beats, high tech lir eller sovset produktion. Det er bundsolidt og gennemført fra start til slut. Ikke originalt eller nyskabende, men gennemført og stærkt vanedannende.

Teksterne

Som forventet er der ikke meget nyt i det tekstuniverset. Alle de vigtigste religiøse dogmer får en tur igennem maskineriet, og der er ikke meget tilbage når Michel Jonker har fået det sidste ord.

Klassisk dødsmetal

Entrapment byder ikke ind med noget som ikke er hørt før, men det er overraskende godt eksekveret. Hvis du fortrækker din deathmetal fuldstændig ren, analog og ubesmittet af kommercielle interesser er dette et godt bud.

Tracklist

 1. Perpetual Impudence
 2. Abhorrence of the Unborn
 3. Proclamation
 4. Lamentations of the Flesh
 5. Unearthly Cries
 6. Seditious Dreamers
 7. The Faithless
 8. Hostile Life
 9. Engulfed by Flames
 10. Engraved
 11. On Carrion Wings