Enforcer - Death By Fire

Death By Fire

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Speed metal
Spilletid:35.42
Antal numre:9

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Når den gamle lyd får et fornyet udtryk

Så blev det atter tid til noget ny metal fra vores svenske naboer. Bandet, Enforcer, der spiller en blanding af heavy og speed metal, med rødder i den gamle stil, er nemlig klar med deres tredje fuldlængde Death by Fire.

Pladen starter ud med en kort instrumental intro, som hurtigt er ovre, og så er det ellers lige på og hårdt med en omgang fed heavy/speed metal. Der høres tydeligt inspirationer fra Agent Steele, men visse passager får bestemt også lytteren til at tænke på Iron Maiden, Diamond Head mm. Gennem hele pladen består numrerne af nogle virkelig fede riffs, soloer, en god bas, nogle hårde trommer og ikke mindst en virkelig fed vokal fra Olof Wikstrand, som startede bandet tilbage i 2004.

Lyden er også rigtig god. Det er tydeligt at høre at albummet er nyt, men de formår samtidig at give det et gammelt touch, og det fungerer rigtigt godt.

Death by Fire er i det hele taget et rigtigt godt album. Det er klassisk, det er tungt og for alle der er vilde med bands som Iron Maiden, Diamond Head og Agent Steele, er der ingen undskyldning for ikke at tjekke det her album ud!

Trackliste 01 - Bells Of Hades 02 - Death Rides This Night 03 - Run For Your Life 04 - Mesmerized By Fire 05 - Take Me Out Of This Nightmare 06 - Crystal Suite 07 - Sacrificed 08 - Silent Hour / The Conjugation 09 - Satan

Enforcer - Mesmerized By Fire