Emerald - Re-Forged

Re-Forged

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Power metal
Spilletid:66.05
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Første gang denne plade blev sat på, var det som at træde 16 år tilbage i tiden, og jeg befandt mig på mit gamle værelse. Med bumser i hele kraniet, nedrullede gardiner, og anlægget skruet op til max!!! Helt præcis er vi tilbage i 1995, hvilket er året hvor Emerald bliver dannet, og på de 16 år er det med re Forged, blevet til 5 albums. Emerald spiller melodisk power/heavy metal, og det fungerer rigtigt godt, der er ikke sparet på hvinende guitarer eller brug af dobbelt pedalen, og til tider galopere bassen af sted som en vis Mr Harris. Sanger Thomas Winkler har en kraftfuld stemme, som han udnytter godt uden at prøve for meget. Der er da også flere referencer til andre Heavy bands så hvis du kan lide Blind Guardian – iced Earth og Maiden med flere, så vil du sikkert også kunne lide Emerald. Alt i alt er re forged et solidt album fra de gamle veteraner, og selvom der nu kun er et orginalt medlem tilbage i gruppen (guitaristen Michael Vaucher), så gør de det rigtigt godt. Hvis de kan bibeholde bandet som det er nu vil der virkelig være noget at se frem til ved senere udgivelser.

Jeg tror ikke Re forged bliver en klassiker inden for Heavy, men nu her hvor jeg har hørt pladen nogle gange, er pladen begyndt at vokse, og jeg sidder nu 16 år ældre med anlæget skruet op til max!!

For fans af Heavy Metal er der masser af grunde til at investere i dette album, det lugter og lyder nemlig som det, det er: Heavy metal!!!

Metalvinyl

Tilføj kommentar