Edguy - Rocket Ride

Rocket Ride

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Heavy Metal
Spilletid:60:03
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 6/10 baseret på 1 stemme.

Edguy's nye album er absolut deres mest rockede album og dermed deres mest "straighte" album til dato. Der er selvfølgelig de store kor og omkvæd, de er blot ikke så fremtrædende mere, lidt trist synes jeg men det er jo altid en smagssag. Albummet rykker så sandelig godt derudad. Men rigtige hammer hits som "King Of Fools" finder man ikke på skiven, der er da single udspillet "Superheroes" med den fantastisk latterlige kaninvideo, hold kæft den er godt nok ringe, men sangen er der da blandt de 10 bedste gruppen har laven. Ellers er det f.eks. halvballaden "Matrix" med et flot omkvæd der rigtig får mit pis i kog. Der er da masser af fede sange på, og jeg tror også jeg kunne finde flere små finurligheder, hvis ikke det var fordi at hvert andet minut er det en klovn der snakker ind over min promo cd, det er godt nok en måde at stoppe pirater på, men for en anmelder er det bare pisse irriterende, og det er enormt svært at koncentrere sig om musikken.

Kommentarer (4)

hellcock

Indlæg: 189

Jeg er sgu spændt på om

Jeg er sgu spændt på om musikken er bare halvt så reinge som coveret og deres latterlige tegneserieimage!

hellcock gav Edguy - Rocket Ride 6/10.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Synes nu også de er hypet en

Synes nu også de er hypet en anelse for meget, der findes nu bands inden for samme stil der er en milliard gange bedre, men tyskerne sluger det råt, ellers havde dette album nok ikke nået en plads nr. 8 i de tyske charts.

Nightbreed

Indlæg: 9

Denne her skive er ikke Edguy

Denne her skive er ikke Edguy værdig, ja undskyld mig men jeg syntes faktisk at denne skive er noget af det ringeste de er kommet med nogensinde... måske skuffer den ekstra meget fordi at deres seneste "Hellfire Club" var fyldt med ørehængere....

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 378

Ved sku ikke rigtigt.. Jeg må

Ved sku ikke rigtigt.. Jeg må sige, at jeg kom i EDGUY stemning da jeg hørte den første gang og jeg gør det endnu.
Syntes det er en helt ok skive.
80% herfra
(savner dog lidt avantasia style... Han burde smække en Metal Opera 3 sammen snart den kære sammet)