Vinylbanner
Dreadlink - Zero One

Zero One

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Death metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Thrash/død med mulighed for bedre udvikling

Dreadlink er et tysk band, der spiller en genre bestående af elementer af thrash, moderne dødsmetal og metalcore. De genremæssige elementer varierer meget på albummet, og generelt set er zero one et album der favner bredt genremæssigt. Lyden er ganske solid, og alle instrumenterne høres ganske tydeligt. Vokalen er også ganske god igennem på det meste af albummet, men en af de detaljer, som dog er mest problematiske ved Dreadlink er forsangerens forsøg på de høje screams på eksempelvis nummeret ”wall”. Scream er bare ikke deres forsangers stærkeste side, og hans fejlagtige forsøg trækker desværre ned.
Min personlige vurdering varierer meget gennem albummet pga. alle de forskellige genrer som Dreadlink forsøger at inkludere, men i sidste ende bliver albummet bare en anelse for rodet.

Selvom zero one ikke fortjener den store karakter, så har Dreadlink et fint potentiale til at kunne udvikle sig. De mangler stadig at finde deres egen lyd og udvikle den til noget større, men indtil videre har zero one været en acceptabel udgivelse, der viser et fint potentiale fra et band der kan hive smadder og hård musik sammen og blande elementer sammen, der kan videreudvikle sig til at give dreadlink en mere unik og holdbar lyd i deres musik

Tracklist

  1. Soulburn Industries
  2. Fist. Vs. Face
  3. New Era
  4. Haterpillar
  5. Reinforced Concrete
  6. Revolt
  7. Wall
  8. Seven
  9. Red Soil
  10. Godforsaken
Metalvinyl

Tilføj kommentar