Dio - Killing The Dragon

Killing The Dragon

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 1 stemme.

Ronnie James Dio har gennem 25-30 år været en af heavyrockens absolutte største triumfkort, rent vokalmæssigt. Hans bidrag i både Rainbow, Black Sabbath og hans eget Dio har ikke været til at komme uden om, og manden nyder i dag (i en alder af 62) stadig stor respekt. Det er fuldt ud velfortjent, også selvom det er 20 år siden han sidst revolutionerede heavy scenen og slog igennem med "Holy Diver".
For siden da har hans musikalske karriere kørt meget i samme rille, og decideret nytænkning været en by i Rusland - mere eller mindre. Men hvad betyder det!? - ikke en skid, hvis man spørger mig, for Dio gør bare det han gør bedst - og han gør det stadig godt.

Det er "Killing The Dragon" et meget godt eksempel på, og hvis jeg ikke vidste bedre kunne den ligeså godt have været en forlængelse af netop "Holy Diver". Dette skyldes ikke mindst produktionen, der denne gang er mindre pompøs end på "Magica", og giver klare associationer til de allerførste Dio plader. Numre som "Along Comes A Spider", "Scream", "Better In The Dark", "Push", "Guilty" samt titelnummeret er vellykket kompositioner der passer godt ind i Dio's stilsikre og elskede univers, hvor klassisk heavy rock og trolddom hersker.

Tracklist

  1. Killing the Dragon
  2. Along Comes a Spider
  3. Scream
  4. Better in the Dark
  5. Rock & Roll
  6. Push
  7. Guilty
  8. Throw Away Children
  9. Before the Fall
  10. Cold Feet

Kommentarer (1)

Purpur0075

Indlæg: 109

Ronnie Dio er dæleme en god

Ronnie Dio er dæleme en god sanger! Men blev lidt skuffet da jeg hørte denne plade - Han lyder (meget) mere oldet nu - Han laver ikke sine gode lange toner som i f.eks. i Rainbow's "Stargazer", og lyder dårligere, synes jeg... Men hva fa'n han er jo 62 år!
Ellers er pladen rimlig fed.

//Spasser PsychoThingDK

Tilføj kommentar