Dew-Scented - Incinerate

Incinerate

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Death metal
Spilletid:43:14
Antal numre:13

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 10/10 baseret på 1 stemme.

Lige siden jeg med grusomme tømmermænd så Dew-Scented på Wacken en tidlig fredag formiddag tilbage i 2003, har de haft en hel speciel plads i mit indre pentagram (læs: hjertet!) og med "Issue VI" fra 2005 var der ingen tvivl om at Dew-Scented nærmer sig den klasse som deres landsmænd fra Kreator, Destruction og Sodom har haft de sidste 20 år. "Incinerate" er en thrash-perle alle, med hang til moderne tysker-thrash, bare burde eje. En lille knivspids deathmetal sniger der sig dog alligevel ind her og der, men det gør så absolut ingenting! Thrash er stadig hovedelementerne og bl.a med folk som Mille Petrozza fra Kreator og Jeff Waters fra Annihilator som gæstemusikere er der dømt superliga-klasse. Det hele rykker bare sindsygt godt - hør f.eks "The Fraud", der absolut giver vibrationer i nakken, så jeg kan kun sige: Se at få købt dette mesterværk!

Kommentarer (4)

Jimbolic

Tidligere anmelder

Indlæg: 67

90% DSW? Hmm lige lovlig

90% DSW? Hmm lige lovlig generøst efter min mening, men smag er smag. Synes bare at albummet (ligesom deres forrige) er alt for pæn i lyden, specielt guitar lyden er alt for poleret. Selve sangene er udemærkede men der mangler lige det sidste til at jeg vil give det over 70%.

Jimbolic

Tidligere anmelder

Indlæg: 67

Lige for at tilføje, det

Lige for at tilføje, det lader til at de er blevet glade for det med at lade guitarerne køre fra side til side i højtalerne, det var fedt at høre første gang men man skal ikke misbruge en god ting. Enough is enough.

tlt

Indlæg: 66

Jeg synes musikken er

Jeg synes musikken er glimrende, men vokalen er irriterende, uden fylde og variation

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Jeg syntes sgu det er fee

Jeg syntes sgu det er fee thrash... Men selvfølgelig er det da en smagssag...