Dew-Scented - Icarus

Icarus

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Death metal
Spilletid:43.06
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

Tyske Dew-Scented har hos denne anmelder atid været i en liga lige under de store og mellemstore thrashbands og jeg tror heller ikke at dette niende album, Icarus, bliver det store gennembrud. Det starter ellers fint med "Sworn To Obey" som bestemt ikke er lyden af et band, der har tabt pusten eller mistet gnisten (bandet har 20 års jubilæum i år) og det er en god energi, der åbnes med på dette nummer – alles gut. Jeg måtte dog lige tage mig selv i at tjekke en ekstra gang om det var et nyt udspil fra Hatesphere, der var røget i afspilleren for ligheden er godt nok slående.

Icarus står den på moderne thrash med nogle få afstikkere i form af riffs, der peger mod melo-dødsmetal. Som sagt er der en god energi og aggressivt i sangene, og jeg var bestemt underholdt, da jeg hørte albummets 2-3 første sange igennem første gang – problemet er blot at ingen af sangene sætter sig på hjernebarken og der mildt sagt ikke er en tøddel der skiller sig ud fra så mange andre bands i denne genre. Der er ikke meget slinger i valsen gennem hele albummet og de fleste sange er skåret over samme skabelon og der er absolut ingen musikalske overraskelser eller krumspring. Dew-Scented arbejder mest med variationen i form af deres to tempi: "hurtigt" og "lidt hurtigere", men det giver selvfølgelig ikke så meget forvirring på den musikalske front. Det er selvfølgelig lidt overdrevet i og med at "Reawakening" er lidt tungere og langsommere end gennemsnittet, men der er ikke tale om decideret variation, hvis du spørger denne anmelder.

Men det altoverskyggende problem er at sangene ikke rammer lytteren i nævneværdig grad – Dew-Scented fremmaner er god energi på albummet og ellers står den på nutidig standardthrash og dette er simpelthen ikke et album, jeg kan se har kvaliteten til at man vil sætte det på anlægget igen og igen. Tracklist: 01. Hubris 02. Sworn To Obey 03. Thrown To The Lions 04. Storm Within 05. Gleaming Like Silver 06. By My Own Hand 07. The Fall of Man 08. Reawakening 09. Destined To Collapse 10. A Final Procession 11. Perpetuated

Kommentarer (1)

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Godt skrevet, selv om jeg

Godt skrevet, selv om jeg bestemt ikke er enig i karakteren.. Jeg syntes den rykker fedt og JA, jeg var også tæt på at tro at jeg hørte Hatesphere... Jeg er vild med denne stil og i min bog står denne skive til 80%.

Daniel Wilkens gav Dew-Scented - Icarus 8/10.