Dark Tranquillity - Lost To Apathy

Lost To Apathy

· Udkom

Type:Album
Genre:Melodisk Death Metal
Spilletid:17:25
Antal numre:4

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Enhver med hang til god svensk melodød, ser naturligvis frem til den nye Dark Tranquillity med stor spænding. Og mener man at ventetiden er ved at være uudholdelig, kan man jo med sindsro anskaffe sig EP'en "Lost To Apathy", der giver et meget godt indblik i hvad man kan forvente af det nye album "Character", der jo som bekendt rammer gaden i januar. Og lad det endelig være sagt med det samme: Jeg tror bestemt at der er noget at glæde sig til. Nummeret "Lost To Apathy" rykker igennem i ægte Dark Tranquillity stil. "Derivation TNB" viser bandet fra en tungere og mere tilbagelænget side. "The Endless Feed" kommer her i et specielt "Chaos Seed" remix og der sluttes af med en live version af "Undo Control". Udover det, er der lidt ekstra materiale i form af videoen til "Lost To Apathy" og en speciel Dark Tranquillity screensaver. Jo Jo, der er virkelig lagt i ovnen til noget stort - så glæd jer.

Kommentarer (7)

Mads Jeppsen

Anmelder

Indlæg: 49

Mens jeg er mere eller mindre

Mens jeg er mere eller mindre enig, så fatter jeg bare ikke I smider en anmeldelse af denne appetizer til det fulde album på LANGT efter albummet er udkommet... giver ingen mening!

MGS

MGS

Tidligere anmelder

Indlæg: 180

Sådan er det nu en gang...

Sådan er det nu en gang...

Sune

Indlæg: 80

Bumzen, de har jo ikke hele

Bumzen, de har jo ikke hele dagen til at sidde og stene anmeldelser, de har jo også liv ved siden af for søren, det hele handler jo ikke om at gøre dig tilfreds. Og du kan jo se således på det; en sen anmeldelse er vel bedre end slet ingen? Så hvis man ikke havde albummet i forvejen vakte det måske interesse for det.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Og for det meste er det ikke

Og for det meste er det ikke vores skyld, at anmeldelserne kommer for sent på siden, det er distributions selskaberne. Hvis de sender os promoer efter pladen er udkommet, er det jo temmelig svært at få den online til tiden!

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

eller pladeselskaberne der

eller pladeselskaberne der ikke sender dem i tide. who knows

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Nu ligger det sådan i det

Nu ligger det sådan i det aktuelle tilfælde, at jeg selv har været ude at købe skiven... Da jeg så at ingen havde anmeldt den, skrev jeg selvfølgelig en! Det er af naturlige grunde svært at få sådan en anmeldelse online, den dag skiven udkommer... Den skal jo trodsalt lige købes og høres... :-)

Mads Jeppsen

Anmelder

Indlæg: 49

Ja... Jeg respekterer da at

Ja... Jeg respekterer da at folk på siden gør dette gratis (hvilket der klart er mit indtryk), og også at de arbejder med andet en dette. MEN, vil man køre noget som dette må man da også være forberedt på at det kræver engagement. Bare min mening...
Jeg sætter da stor pris på siden her, men fattede bare stadig ikke anmeldelsen af denne lille EP.
DSW's grund var den eneste af ovenstående jeg kan forstå. Bjorn havde også en pointe i at forsendelser kunne være forsinket. jeg har selv siddet og sendt promoer til jer engang, og der gik det hele i tre led... altså på den måde at pladeselskabet skulle først sende til et mellemled (promotion management eller hvad man nu kalder det), og så derfra ud til pressen. Det gør så, det tager lidt længere tid.
Men hvorfor ikke bare udelukke denne EP og så bare give anmeldelsen af hele albummet når I nu fik det.
Bare min mening...

Tilføj kommentar