Crematory - Infinity

Infinity

/ Massacre Records · Udkom

Type:Album
Genre:Rock
Spilletid:46.22
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Tyske Crematory er atter på banen – Denne gang med albummet "Infinity". Bandet, der næste år fejrer deres 20 års jubilæum, holder stilen – Goth / Death metal, hvor de kører som de plejer - Med skiftevis dyb og clean vokal, musikalsk lige fra melodisk og symfonisk til hårdtslående og markant, og med tekster både på engelsk og tysk. Albummet er produceret i Kohlekeller Studios hos Kristian Kohlmannslehner, der også har haft fornøjelsen af at producere et par af de tidligere albums - "Revolution", "Klagebilder" og "Pray".

Der er et lettere "industrial" touch over flere af numrene, hvor der leges med diverse lydeffekter – F.eks. på "A Story About" eller "Never Look Back", hvor det er et mix af industrielle effekter, melodisk keyboard og strygere. På "Broken Halo" er det derimod bløde strygere der bærer nummeret, og der er ikke skyggen af forvrængede guitarer eller dyb vokal. Et anderledes, men rigtig fedt nummer, som skiller sig ud og sætter sine spor. På albummet finder vi også en coverversion af Depeche Mode's "Black Celebration" fra 1986, som Crematory er kommet ret godt fra. Faktisk klæ'r det nummeret rigtig godt, at få et Crematory-touch, og det er blevet rigtig fedt!

Crematory bli'r aldrig "top of the pops", men jeg synes bestemt at "Infinity" er et fedt album, og vil bestemt anbefale jer at tjekke det ud!