Burden of Grief - Eye Of The Storm

Eye Of The Storm

· Udkom

Type:Album
Genre:Melodisk Death Metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

The Burden At The Gates Of Grief

For syvende gang drager svenske, undskyld, tyske Burden of Grief ud på de vilde vover, med deres nyeste opus, det første siden 2014. Jeg mindes fjernt at have lyttet til bandet for mange år siden, men noget større indtryk kan de ikke have gjort, for udover at jeg mindes dem som værende ret så svenskerinspirerede, er der ikke meget at komme efter. Og hvordan lyder de rutinerede tyskere så i dag? Tjah, umiddelbart lyder de lidt, som jeg husker dem: altså mere svenske end tyske, men på en irriterende ”glad” måde…

Melodisk, pænt og veludført

Der køres fra starten af Eye of the Storm på med krum hals. Melodisk thrashes der lystigt derudaf , knald på og indimellem ganske fine riffs. Det hele virker dog helt ufatteligt kontrolleret. Der trylles med guitarharmonier, twinsoloer og hele baduljen, men problemet for mig er, at det bliver alt, alt for pænt det hele. Selvom de til tider spiller hurtigt, de musiske præstationer er rigtigt stærke, og det er veludført, mister jeg interessen efter 2-3 numre. Jeg synes ganske enkelt, der mangler noget aggression og power!

There is light… but it is not for me!

Der er i bund og grund ikke så mange flere visdomsord at vride ud af mig i forhold til Eye of the Storm. Jeg synes ganske enkelt, det er en dræbende kedelig skive, og for mit vedkommende svarer at lytte til skiven til at male en plet på en væg og sætte sig ned og glo på, at den tørrer. Men er man altædende Göteborg death metal-fan, så vil man da sikkert kunne finde nydelse i Burden of Griefs nyeste ofring.

Tracklist

 1. Inception (Intro)
 2. Eye Of The Storm
 3. The Angel
 4. Broken
 5. Wolf Moon
 6. Killing Spree
 7. Breathe One's Last
 8. A Dying Breed
 9. Maze Of Absurdity
 10. Zero Gravity
 11. The Funeral Cortege

Tilføj kommentar