Boil - A New Decay

A New Decay

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Prog metal, Alternativ metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: 9,5/10 baseret på 2 stemmer.

Århusianske Boil er på gaden med deres 2. Album, "A New Decay". Bandet spiller lækker avanceret, melodisk rock/progressiv metal, og hvis ikke Boil ender som en lysende stjerne på den internationale musikalske himmel, må i fremover kalde mig Mads…

"A New Decay" er stort set én lang musikalsk orgasme. Hvis du tror, at du lige kan høre denne skive mens du gør rent eller laver noget, der kræver lidt koncentration, kan du godt glemme alt om det, og dette er altså ment på den positive måde!! – Man ryger simpelthen i en form for trance, og bli'r fuldstændig tryllebundet fra dét sekund, hvor Boil sætter gryden over, og sætter albummet i kog med 1. nummer, "Redefine". Jeg kan ikke fremhæve ét nummer frem for et andet, da alle 10 numre er 100% geniale – Om det så er nummeret "Quiet Hours" der varer over 8 minutter, står tiden nærmest stille, mens man suger musikken til sig. Vi er ude i total perfektionisme hele vejen igennem - Rigtig lækker vokal og fantastisk leg med instrumenterne. Der er en lethed over albummet, samtidig med at det er et fyrværkeri af lækre "break-out's" og små musikalske finurligheder, hvor hvert enkelt instrument har stjernestunder, og der er ingen tvivl om, at vi lytter til 5 topprofessionelle gutter. Albummet er mixed af Boil & Stig Nielsen, og mastered af Tue Madsen – Og de har gjort et fantastisk stykke arbejde!

Dét vi hører på albummet er 100% Boil – Kan ikke drage direkte sammenligner med andre bands, men hvis jeg skyder i retning af Faith No More, Alice In Chains og Tool rammes visse elementer, der er at finde på "A New Decay".

Der er ingen grund til at skrue ned og lægge låg på gryden – Let it Boil!!! Jeg er begejstret! Det bli'r du også… Så skynd dig at få fingrene i dette fantastiske album!

Tilføj kommentar