Boguslaw Balcerak's Crylord - Blood Of The Prophets

Blood Of The Prophets

· Udkom

Type:Album
Genre:Prog metal
Spilletid:59.34
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Boguslaw Balcerak's Crylord, er Polske Boguslaw Balceraks nyeste projekt. Albummet Blood Of The Prophets er debut udgivelsen udgivet ved Lion Music, og her er tale om et neo-classical metal album. Foruden Boguslaw Balcerak på guitar, består bandet af Carsten ‘Lizard’ Schulz, Mark Boals Goran Edman. Både Mark og Goran har spillet for neo-classical legenden Yngwie Malmsteen. Albummet er også inspireret af neo-classical kunstnere som Yngwie Malmsteen, Jason Becker og Paul Gilbert. Men også klassiske kunstnere som Bach, Mozart, Beethoven og Chopin.

Albummet består af 12 neo-classical numre, og er drevet af en genre blanding af power metal, symfonisk metal og melodiske toner. Det symfoniske kommer dog mest af alt frem som toner af violiner og kor. Vokalen er meget power metal inspireret, med virtuoske guitar toner fra Boguslaw, men trommer og bas er slet ikke er i fokus på dette album.

Her er tale om et meget virtuost album, med lange episke guitar soloer. Sangene Blood of the Prophets, Grave of Love og Valley of the Dead er gode eksempler på dette.

Alt i alt er her tale om et meget virtuost neo-classical album, mest af alt inspireret af power metal. I min mening er her tale om et rigtigt solidt album, og helt klar en lytter værd. Det kommer dog an på om du er til lange virtuoske guitar soloer, og blanding af klassik lyd og power metal.