Blues Pills spiller koncert på Wacken Open Air 2024.
Blues Pills - Devil Man

Devil Man

· Udkom

Type:EP
Genre:Hard rock
Spilletid:16.54
Antal numre:4

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Groovy Retro Rock Boom

Blues Pills bevæger sig i periferien af hvad et sites som vores dækker. Som navnet antyder er der tale om mest blues - fremfor rock. Men hæng på, venner - det er der god grund til. Kvartetten fra USA, Frankrig og Sverige har tryllet en lille lækkerbisken sammen, og hvis der er behov for afveksling fra traditionel metal skal du starte her.

Til trods for, at guitaristen blot er 18 år spiller Dorian Sorriaux som en halvgud. Bandets unge alder til trods tager Blues Pills afsæt i 60'er og 70'er rock - af den rigtig gode slags. Det er fra dengang, at Led Zeppelin, Jimi Hendrix og Cream var groovy - eller hvis man er til Graveyard. Det swinger og svenske Elin Larsson synger, så det leder tankerne hen på en Janis Joplin eller Aretha Franklin.

Bandet er på tourné og varmer op for Kadavar på deres Australien rundrejse. De har en super liveenergi, og det kan kun anbefales at YouTube de forskellige liveklip med bandet. (og hvis Elin Larsson en dag mangler ægteskabstilbud kan hun blot skimme kommentarsporet under videoerne)

Det er en EP. Der er kun fire sange. Men hvis Blues Pills kan holde kadencen og samme niveau, så bliver det kommende album fremragende. Sidste nyt fra bandet er netop: In the studio. Day 1. Album on the way

Blues Pills

  • Elin Larsson - Vocals
  • Cory Berry - Drums
  • Dorian Sorriaux - Guitar
  • Zack Anderson - Bass

Tracklist

  1. Devil Man
  2. The River
  3. Time Is Now
  4. Dig In

Kommentarer (1)

Jesper Bækgaard

Jesper Bækgaard

Tidligere anmelder

Indlæg: 14

Længere og rigtig godt

Længere og rigtig godt interview på BlastBeast med Elin Larrson: http://blastbeast.dk/2013/10/interview-med-blues-pills/