Beyond Surface - Destination's End

Destination's End

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Hard rock
Spilletid:45:07
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Med en fed blanding af Gothic og pop rock musik, viser tyske Beyond Surface at deres land ligeså kan begå sig på det internatonale musik markede, som etablerede bands som HIM, Sentenced og To/Die/For. Især anerne fra Sentenced og To/Die/For kommer klart til udtryk på "Destination's End". Både den hard rockede vokal, og den kompositoriske del er ret så besnærende med disse. De næsten symptomatiske melodiske guitarriffs, samt brug af keyboards gør da heller ikke sammenligningen mindre uberettiget. Vokalarrangementet på "Destination's End" er godt skruet sammen og ikraft af den tyske herkomst, så formår sangeren at fange lytteren med sin lidt whisky agtige vokal, som vi kender den, ja gæt selv engang, fra selveste Ville fra Sentenced. De mange sammenligninger og brudstykker som er lånt hist og her, gør at Beyond Surface fremstår mindre uoriginale. Dermed ikke sagt at det her band er dårligt, hvilket de ikke er på nogen måde. Beyond Surface spiller tight og iørehængende musik så hjerterne gløder og kroppen rocker bare med.

Kommentarer (2)

tgp88

Igen må jeg opponere mod

Igen må jeg opponere mod heavymetal.dk's anmelderstab, da "Destination's End" er en af de mest slatne, fantasiforladte og kedligt fremførte udgivelser jeg har lagt øre til længe. At de ødelægger et Paul Young nummer til sidst gør det kun værre...

causasui

causasui

Tidligere anmelder

Indlæg: 15

jeg kan kun være enig mht din

jeg kan kun være enig mht din kritik af den manglende originalitet. Men ser vi på den kompositoriske del, så syntes jeg bestemt at tyskerne levere nogle fede ørebaskere... om det så er noget man kan lide ellr ej ja det er jo en smagssag.

causa sui