Aversions Crown - Hell Will Come For Us All

Hell Will Come For Us All

· Udkom

Type:Album
Genre:Deathcore
Spilletid:37:41
Antal numre:9

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Endnu en udskiftning

For tre år siden slog Aversions Crown benene væk under mig med deres fantastiske udspil Xenocide. Pladen var både nyskabende og spændende – og vigtigst af alt havde australierne fundet deres egen lyd. Ja, i det hele taget virkede det, som om bandet (endelig) havde fundet sig selv; det hele spillede bare. Desværre begyndte glansbilledet at krakelere året efter, da forsanger Mark Poida, som ellers bar en stor del af æren for bandets unikke lyd, forlod ensemblet. I stedet har Aversions Crown nu rekrutteret Tyler Miller – en dygtig, men ikke videre original vokalist.

Højt at flyve …

Hell Will Come for Us All er et frustrerende album – i hvert fald, hvis det står til denne anmelder (og det gør det jo). På den ene side byder pladen på masser af aggressivitet, en brandlækker produktion og et gedigent stykke arbejde fra hele bandet, men på den anden side er det svært for alvor at lade sig begejstre: Det hele er ligesom hørt før, og den gnist, der var på Xenocide, er ikke længere til stede.

Aversions Crown har bevæget sig væk fra det dissonante og til tider black metal-inspirerede udtryk og i stedet satset på ordinær – tør man sige generisk – deathcore. De ni numre svinger alle ganske fint, men der er bare intet særligt over dem. Faktisk kunne store dele af Hell Will Come for Us All være kasserede numre fra landsfællerne Thy Art is Murder. Ja, beklager! Lyt bare til ”Scourge of Violence” – lighederne er slående.

Ok, Hell Will Come for Us All er ikke verdens mest inspirerende album, men det har dog sine øjeblikke: ”Born in the Gutter” slår dine tænder ud med en knytnæve, ”Caught in the System” imponerer med højt tempo og dybe brøl, og ”Sorrow Never Sleeps” eksperimenterer med en ekstra dystopisk stemning. Var det ikke nok, kan du få et smæk af den tunge ”The Soil” eller titelnummeret ”Hell Will Come for Us All”.

… dybt at falde

Er du ikke en kræsen deathcore-lytter, eller ønsker du bare at få hovedet banket tomt, vil du sikkert finde stor glæde i Hell Will Come for Us All. Kvartetten fra Brisbane har nemlig strikket ni numre sammen, der gør, hvad de skal – og ikke meget andet. Forventer du derimod at høre et album, der matcher 2017’s Xenocide, ja så bliver du skuffet. Det gjorde jeg.

Tracklist

  1. The Soil
  2. Born In The Gutter
  3. Paradigm
  4. Caught In The System
  5. Hell Will Come For Us All
  6. Scourge Of Violence
  7. Hymn Of Annihilation
  8. Sorrow Never Sleeps
  9. The Final Judgement