Attick Demons - Atlantis

Atlantis

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Power metal
Spilletid:45.29
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Attick Demons er et portugisisk metalband fra Lissabon, og 'Atlantis' er deres debut-album (selvom de dog også har en EP i bagagen).

Deres stil er meget inspireret af Iron Maiden, og de gør brug af mange af de samme elementer, som Maiden gør, så som galoperende guitarer, synkronguitarer, guitar-leadmelodier, visse akkordsammensætninger samt brugen af skift i kompositionen, og så lyder deres sanger uhyggeligt meget som Bruce Dickinson - nogle gange kan man blive helt i tvivl, om man i virkeligheden ikke sidder og hører Iron Maiden.

Jeg kan forestille mig, at der er en del, der vil bonge Attick Demons for at lyder for meget som Iron Maiden, men jeg synes ikke, man kan kalde dem for Iron Maiden-kloner som sådan. Jeg synes, at de har deres egen lyd, og oven i de mange Iron Maiden-elementer dukker der også nogle mere power metal-orienterede ting op, og et nummer som 'Meeting the Queen' er jo en vaskeægte episk power metal-ballade ,ed operatisk kvindelig vokal og hele pivtøjet.

Jeg synes egentligt, at Attick Demons gør det godt, og jeg har bestemt ikke noget imod, at de er MEGET inspirerede af Iron Maiden. Så, hvis man ikke har noget imod at høre sit yndligsband blive rippet lid af, så synes jeg bestemet, man skal tjekke "Atlantis" af Attick Demos ud - personligt synes jeg, de gør det rigtigt godt.

Tilføj kommentar