Exxplorer - Vengeance rides an angry Horse

Vengeance rides an angry Horse

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Power metal
Spilletid:55.15
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Selvom amerikanske Exxplorer har været i gang siden 1982, så er "Vengeance Rides an Angry Horse" faktisk kun deres fjerde album.

Amerikanerne leverer en solid omgang god gammeldags heavy metal, der nogle gange har nogle afstikkere ind i US power metal. Der er således tale om solide riffs, rockede soloer, fængende omkvæd og masser af rock 'n' roll stemning.

Hvor Exxplorer's værker på dette album nok ikke kan siges at være specielt nyskabende, så må de til gengæld siges at være øreguf til fans af 80ernes larger-than-life metal. Og der er masser af fællestræk mellem Exxplorer og bands som Judas Priest, Iron Maiden, Accept, Running Wild, Saxon og den slags, og specielt NWoBHM-indlydelsen lader til at være stor på de amerikanske veteraner.

Produktionen er meget rå, og det kan måske lige tage et par gennemlytninger at omstille sig fra vor tids moderne og polerede produktion til den rå og beskidte lyd på "Vengeance Rides and Angry Horse", men egentligt synes jeg at de barberbladskarpe guitarer og de skramlede trommer, og at det hele overstyrer flere gange i løbet af albummet, tilføjer en dimension af autenticitet, hvilket jeg egentligt finder forfriskende.

Er du fan af god gammeldags 80er-metal, så er "Vengeance Rides an Angry Horse" med garanti noget for dig.

Tilføj kommentar