Asphyx spiller koncert på Odense Metalfest 2023.
Asphyx - Deathhammer

Deathhammer

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Man ved, det bliver fedt, når et album bare starter lige på og hårdt uden intro eller forspil! Og det er netop den måde de hollandske dødsveteraner i Asphyx starter deres 8. album Deathhammer på.

De to første numre, "Into the Timewastes" og "Deathhammer" er uptempo agressive old school dødsmetalnumre, der skramler og thrasher derudad i bedste Obituary-stil, mens det 3. nummer på skiven, "Minefield", med sine 7 minutter og tunge riffs leverer den tunge doomede dødsmetal, som Asphyx også er kendt for. Resten af pladen veksler de mellem primitiv gammeldags dødsmetal og tung dødsdoom, og begge disse musikalske aspekter af Deathhammer vil helt sikkert gå direkte ind i enhver old school dødsmetallers stenhårde hjerte. Martin van Drunen fra Pestilence og Bolt Thrower leverer sin måske hidtil bedste vokal på denne skive, hvor hans forpinte growls passer ganske fint til skivens generelle stemning.

Produktionen er upoleret, men dog ikke af samme lidt uheldige kvalitet som mange udgivelser fra dødsmetalens første guldalder i 90erne var. Så selvom man får dødsmetal, der har meget tilfældes med 90ernes dødsmetal, så får man en bedre, men ikke steril, poduktion.

Deathhammer kombinerer primitiv skramledødsmetal med tung doom metal og fanger det bedste fra 90ernes dødsmetal og burde være guf for fans af både Obituary og Bastard Priest samt tidlig Paradise Lost og My Dying Bride.

Tilføj kommentar