Bolt Thrower - Those Once Loyal

Those Once Loyal

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Spilletid:43:43
Antal numre:9

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hånden på hjertet, så har jeg sgu aldrig rigtig fattet den store hype omkring Bolt Thrower, da jeg altid har set dem som et andenrangs deathmetal band - men dog som et godt et af slagsen, når det nu en sjælden gang skulle være. Nu skal der nok være nogen som allerede er blevet pisset lidt af, og gerne vil vide på hvilket grundlag jeg udtaler mig, og dertil kan jeg kun sige at jeg har hørt masser af Bolt Thrower's materiale gennem tiden - ja det blev nærmest presset ned om ørerne på mig af venner og bekendte der kun havde lovprisende ord omkring bandet. Når så lorten er skudt afsted, vil jeg samtidig erkende, at Bolt Thrower bestemt har deres charme, og at jeg kun kan have respekt for et band der har været med siden 1988, og har været med til at definere death metal genren. Ingen tvivl deromkring, men det ændrer ikke ved min holdning om at den hærgede krigsmaskine et langt stykke hen af vejen har haft for lidt at byde på, da der musikalsk set køres lidt for meget rundt i den samme rille. Det ved de fleste så også godt, så i virkeligheden er det jo bare den sædvanlige smøre om smag og behag.

Derudover er jeg heller ikke synderligt imponeret over Karl Willett's vokal, som jeg lynhurtig finder ensformig, da den hverken er speciel aggresiv eller energisk. Lidt uheldigt for bandet må man sige, for hvis nu Bolt Thrower havde haft lidt tungere nosser bag mikrofonen, ville situationen straks være en anden. Derudover synes jeg heller ikke produktionen på "Those Once Loyal" er beskidt og tung nok, taget bandets stil i betragtning. Mit største problem omkring denne skive er derfor ikke rigtig at jeg har svært ved at skelne de enkelte numre fra hinanden, men mere det faktum at der savnes noget mere bund og energi. Fans af Bolt Thrower vil dog næppe føle sig snydt her, da det lader til at alt er ved det gamle - og så er der jo ingen grund til at lade mig fluekneppe yderligere.

Tracklist

  1. At First Light (4:41)
  2. Entrenched (3:44)
  3. The Killchain (4:43)
  4. Granite Wall (4:06)
  5. Those Once Loyal (4:17)
  6. Anti-Tank (Dead Armour) (4:15)
  7. Last Stand of Humanity (3:13)
  8. Salvo (5:21)
  9. When Cannons Fade (5:30)

Kommentarer (9)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

ja, her har du selv bedt om

ja, her har du selv bedt om kritik hehe, da der jo er mange Bolt Thrower fans derude, og specielt denne come back plade er blevet kåret til månedens plade i flere magasiner. Men jeg må give dig ret Bolt Thrower kan godt gå hen og blive temmelig ensformige. Men at kalde dem et andenrangs Death Metal Band, arrgghhh den holder ikke helt, lyt blot til Warmaster, det var sgu nytænkning dengang inden for genren, helt unikke riffs. Og live holder det Band bare bigtime. men det er selvfølgelig en smags sag med Karls stemme .

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Ja, Bolt Thrower var

Ja, Bolt Thrower var nyskabende da de kom med "Warmaster" for vel 15 år siden... Og at jeg kalder dem et andenrangs deathmetal band, kan måske virke som en provokation, men jeg mener sgu de er røget bagom dansen for snart lang tid siden. Lidt ligesom Benediction der var fede på Grand Leveller, og så blev det lynhurtigt bare ligemeget.... Den nye Gorefest derimod... se det er en helt anden snak.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Fordi det er ikke er

Fordi det er ikke er nyskabende kan det jo være cool nok, men korrekt den nye Gorefest er lækker numse juice.

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Jamen, jeg går som sådan slet

Jamen, jeg går som sådan slet ikke op i om ting er nyskabende, synes bare den er lidt mager i al sin middelmådighed... men Gorefest derimod - DET er jo en helt anden snak hehe..

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Bolt Thrower havde klasse,

Bolt Thrower havde klasse, til og med "Warmaster"... Derefter syntes jeg at de har leveret metervare, i en ganske god kvalitet trods alt! Udenmærket standart-døduden de store armbevægelser....

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

...hvis jeg så også lige

...hvis jeg så også lige huskede mellemrum mellem død og uden, ville det også muligvis give mening...

R.K

R.K

Indlæg: 19

bolt thrwer er en af mine

bolt thrwer er en af mine favritter jeg kan godt li dem få di jeg synes at di sønger pesse huti men man kan stædi gor hør vad du sønger og fedt

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

En repræsentant fra Stormslag

En repræsentant fra Stormslag ?

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Ha ha Fyrst, You are killing

Ha ha Fyrst, You are killing me, du skulle bare vide....