Vinylbanner
Anti-Mortem - New Southern

New Southern

· Udkom

Type:Album
Genre:Hard rock
Spilletid:46.34
Antal numre:12

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Oklahoma-drengene, Anti-Mortem, byder op til fest i laden – Og giver den max gas med deres debutalbum, New Southern!!

Anti-Mortem er et amerikansk band bestående af fem gutter bosat i Chickasha, Oklahoma. Stilen er lige ud ad landevejen – Amerikansk Heavy Metal med et indspark af "Classic Southern Rock" og Blues. De fem unge knægte, der har været aktive siden 2008, fik på et tidspunkt skruet en scene sammen i laden hos guitarist Zain Smith's forældre, hvor de foran - og sammen med - venner og familie gav den gas med deres numre. Det er blevet til rundt regnet 300 koncerter, mere eller mindre hjemme i laden – Og nu er Anti-Mortem pladeaktuelle med deres debutalbum, New Southern.

New Southern udkommer den 25.04. via Nuclear Blast Records, og består af 12 numre, der strækker sig over 46 minutter. Albummet er produceret af Bob Marlette, der også har arbejdet sammen med bands som Lynyrd Skynyrd, Rob Zombie og Black Stone Cherry.

Som nævnt i introduktionen, er stilen lige ud ad landevejen. Det er virkelig sådan, at man straks bliver dus med Anti-Mortem – De leverer en lækker groovy lyd, vokalen er super fed og crunchy og man kan vist roligt sige, at det svinger for dem. På den ene side er der ikke noget, der "falder udenfor"- de kører absolut en sikker stil - men på den anden side er der heller ikke noget. der slår én specielt omkuld, altså i form af teknisk avancerede, musikalske udskejelser. MEN ud fra dén musik, de leverer, er behovet for overdrevne, teknisk formidable guitarsoloer eller tromme-løjer bestemt heller ikke tilstede.

Anti-Mortem leverer 100 % i orden heavy rock, med en dødlækker vokal, fed groovy guitar, tung bas og lækkert trommespil – Uden overdrevent blær, men med så megen kick-ass faktor, at bukserne er slidt op før de 46 minutter er gået. Dog skal det nævnes, at de på et tidspunkt forlader den sikre stil for en stund, og leverer en super lækker ballade, "Black Heartbeat", hvor de også viser, at de sagtens kan skrue finurlige og lækre kompositioner sammen, og uden tvivl kan hamle op med de garvede bands i branchen - hvad ballader angår. For der er ingen tvivl om, at deres udfoldelser i laden har gjort dem til et sikkert og habilt band. Kort sagt: Du får 12 numre, hvor knægtene bare giver den gas! Når jeg lytter til New Southern kører der simpelthen en film for mit indre øje, hvor jeg ser dem fyre den af i laden i Oklahoma – Der er fest, og den inkluderer mange mennesker i alle aldre, store fadøl, støv og flossede jeans veste.

Kanon lyd, lækker produktion, fede numre – Det er bestemt et debutalbum, der vil sende Anti-Mortem ud af laden og åbne op for de internationale koncertscener.

Anti-Mortem har med New Southern leveret et debutalbum, som de kan være stolte af!

De har udgivet et album, hvor de giver den max gas – Produktionen kunne ikke være bedre, numrene er skruet rigtig godt sammen, og jeg vil endnu engang fremhæve balladen, "Black Heartbeat", hvor vi oplever småkælerier på guitar og trommer, samtidig med at Anti-Mortem på dette nummer også viser en form for skrøbelighed - både gennem musikken og vokalen - og det er virkelig et nummer, der giver gåsehud.

Fedt album – Tjek dem ud!!

Tag et lyt til nummeret Words Of Wisdom her:

Metalvinyl

Tilføj kommentar