Vinylbanner

Kommentarer (3)

SRFM

SRFM

Tidligere anmelder

Indlæg: 58

Hvor har jeg dog været fedtet

Hvor har jeg dog været fedtet i min anmeldelse af denne skive. Nu om dage synes jeg bare, den holder hele vejen igennem - også det sidste nummer. De foregående udgivelser "Amplifier" og "The Astronaut Dismantles HAL"-ep'en er også virkeligt gode.
Hvis man, som jeg gjorde for et par år siden, synes "Insider" er for massiv i lydbilledet, vil man måske bedre kunne lide de andre albums, da de har nogle mere varierede lydbilleder.
Det bliver spændende at se, hvad bandet finder på næste gang - de er vist i gang med at indspille nyt materiale.

VESTHOLM

photography

'Insider' holder stadig fra start til slut og det bliver aldrig for sent, at stige på dette (måske lidt ærgerligt) undervurderede band fra Manchester. Deres debut album 'Amplifier' fra 2004 ligger stadig solidt, melodisk og tonstungt i ørerne og har permanent spillelisteplads sammen med Celtic Frost 'Monotheist', Gojira 'The Way of All Flesh' og 4-5 Steven Wilson udgivelser... Der er stadig en del gammelt guld som bare venter på at blive fundet :) Lettere absurd at finde Mekong Delta's debut album i Kirkens Korshær !! Hvad gik der lige galt for vedkommende ?!!

Søren R. F-M (kunne ikke få min gamle konto til at virke)

Enig!

Hej Tue ;) Alt for lang tid siden! Heldigvis er Amplifier ikke helt så overset længere - i hvert fald ikke i prog-kredse, hvis det ellers tæller. The Octopus har solgt over 20000 eksemplarer, hvilket er ganske godt klaret, taget i betragtning at de selv har udgivet den! Anyway... Tak for dette hyggelige "blast from the past" - det har lige udløst en FB-request :D

Tilføj kommentar