Vinylbanner
Accu§er - Diabolic

Diabolic

Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Stilagtigt sammenspil af moderne thrash

De tyske thrashere Accu§er har været i gang siden 1986 og har udgivet en lang række plader: Lige fra deres debut album The Conviction til deres nyeste Diabolic. Det er dog en skam, at Accu§er aldrig er blevet til det helt store, men de er godt velkendt blandt fans og undergrundsmetallen, nogenlunde ligesom bandet Anvils karriere.

Accu§er’s fremtræden i form af groovy thrash, træder stærkt i karakter på albummet Diabolic. Med starts nummer ’’Apocalyptic Decay’’, som har elementer af mystik skønhed på noget enkelt guitar- og bass-spil. Der går dog ikke længe før det bliver afbrudt af kaotisk og dog storslået thrash metal. De hurtige trommer i en enkelt storetromme-lilletromme format, mens high-hatten lige kan fornemmes i baggrunden, er kraftigt kendetegnet i denne sang. ’’Apocalyptic Decay’’ er både hurtig og hård, og den har alt hvad en rigtig thrash sang burde have, og mere til. En af de ting der kendetegner Tyskland, for en metaller, er deres store udbredelse af thrash metal. Accu§er har også stærke rødder fra andre tyske thrashere, men man kommer ikke uden om, at de har lidt inspiration andetsteds også. Det forekommer, at der kommer passager, hvor man kan høre små udsnit fra den amerikanske dødsmetal. F.eks. i form af Canibal Corpse. Thrash er jo en ældre stil, og selvom mange synes den er mere dominant end nyere og mere mixede stil, så er der bands, som prøver at forny thrashen. En af dem er Accu§er, som også gør et godt stykke arbejde. Med enkelt og mere melodiske elementer, gør de, så og sige, thrash mere moderne og spændene, samtidig med, at den lige bliver en anelse hårdere.

Diabolic er både ondt og hård, men bevarer stadig den gamle thrash-glans. F.eks. sangen ’’World Wide Violence’’ som har en episk og spændene guitar og bass-intro, hvor der senere bliver til episk thrash. Deres stil er både unik og varieret, så deres musik bliver ikke for ensformigt. Selvom thrash har thrash tit har det med at blive for ensformigt, så kører Accu§er stilen rigtig godt og formår at skabe eget image.

Tracklist

  1. Apocalyptic Decay
  2. Diabolic
  3. Cannibal Insanity
  4. Deification
  5. Dethroned
  6. Beyond The Blackness
  7. Save Your Legend
  8. Immortal Aggression
  9. Remains Of Hate
  10. Word Wide Violence
Metalvinyl

Tilføj kommentar