10 Fold B-Low - For Those Who Share The Sun

For Those Who Share The Sun

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Nu Metal, Metalcore
Spilletid:43:33
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

For lidt over et år siden anmeldte jeg debut-albummet "Low Tuned Output" fra det tyske nu-metal band 10 Fold B-Low. Dengang klandrede jeg bandet for at have lavet et album som ikke rigtigt fængede, på grund af den manglende variation af vokal, samt at deres musik bestod af tyndslidte klichéer. Nu er de fem tyskere aktuelle med en opfølger, og allerede her skal de roses for at have rettet op på de væsentligste irritationselementer fra debuten.

10 Fold B-Low spiller stadig brutal nu-metal, og det er der skam slet intet i vejen med. Problemet på den forrige skive var bare, at bandet lå lidt for tæt op af de helt tunge drenge indenfor nu-metal. Nu ser det ud som om at de har fundet en mere personlig stil. Der er kommet flere temposkift og melodiske stykker ind, hvilket helt afgjort bevirker, at "For Those Who Share The Sun" er et langt mere spændende bekendtskab end sin forgænger. Som sagt er der kommet flere melodiske stykker ind, og med til disse passager hører jo en omgang skønsang. Dette er både godt at skidt i 10 Fold B-Low’s tilfælde. Det er dejligt med en masse variation af vokalen, men jeg må dertil sige at forsanger Thomas Fischer, ikke ligefrem har verdens smukkeste sangstemme. På trods af dette vil jeg dog ikke tøve med at kalde udviklingen for aldeles positiv.

Med "For Those Who Share The Sun" er bandet gået fra at lave anonymt nu-metal, til at lave fængende og personligt musik. Endelig viser nu-metallen tænder igen, efter et par aldeles sløve år.