10 Fold B-Low - Low Tuned Output

Low Tuned Output

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Metalcore, Melodisk Death Metal
Spilletid:51:45
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det er godt nok svært at fastholde koncentrationen omkring denne omgang middelmådige nu-metal fra tyske 10 Fold B-Low.

Det er nu-metal som her spilles, men i en ret aggressiv stil der kan sammenlignes med Slipknot og Korn, dog uden at de direkte lyder som disse bands. 10 Fold B-low lyder egentlig kun som sig selv, men der er klare elementer at spore, som har været i brug hos både Jonathan Davis og co, men også hos de ni galninge i Slipknot.

Der veksles meget mellem tunge thrashy riffs og mere melodiske stykker hvor skønsangen bliver taget i brug. Denne vekslen fungerer da også flere steder ret godt, men det bliver brugt så meget, at det virker trættende, især fordi vokalen ikke bliver varieret forfærdeligt meget. Den er faktisk en smule kedelig, og det gælder både for de brutale råd og skønsangen.

Nu skal jeg hellere ikke gøre disse fem tyskere dårligere end de er, for det er egentlig ikke dårligt det man bliver præsenteret for på "Low Tuned Output", men det fænger ikke rigtig, hvilket den trivielle vokal nok må tage en del af skylden for, men generelt er der ikke meget nyt stof på albummet, som er et mix af allerede afprøvede elementer. Men fans af Slipknot og Korn bør nok give dette band en chance.